Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 16)

Af Redaktionen 13. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver du nemt irriteret, er du fyldt med energi eller er du mon en af dem, der har mange gode idéer? Læs dit horoskop her!

Vi er endnu en gang klar med ugens horoskoper. I denne uge er der nogle, der er meganysgerigge mens andre har let ved at blive irriterede ...

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge162020

Ugens horoskop
I denne uge kan du godt opleve, at der er en person som blander sig i dine ting og det, du laver. Om det så er en af dine søskende eller forældre, så bliver du nok lidt irriteret over det. Det kan nemt starte en diskussion mellem jer, hvis I ikke er enige om tingene. Derfor kan det være en god idé at sige til personen på en pæn måde, at de skal blande sig udenom og at du nok skal sige til, hvis du får brug for deres hjælp.Ugens råd: Sig fra, hvis noget irriterer dig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har masser af energi i denne uge, så det er altså ikke sikkert, at andre helt kan følge med i dit tempo. Du får mange gode idéer i øjeblikket og du er hurtig til at komme i gang med at føre dem ud i livet, om det så er et krea-projekt eller noget helt andet. Hvis du brænder inde med noget, så er det en god idé at få det sagt til nogen. Det kan for eksempel være en veninde eller dine forældre, bare det er en, som du er tryg ved.Ugens råd: Brug energi på noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har mange ting, du skal nå i løbet af ugen, så husk at holde overblik over det hele, så du ikke bliver stresset over det. Måske er det en god idé at skrive det hele ned i et skema? Især i weekenden kan du være heldig at finde en person, som du bare klikker med lige med det samme. Og du kan godt regne med at få lidt ekstra opmærksomhed! Det kan være, at du for eksempel chatter med dit crush og finder ud af, at I bare snakker helt vildt godt sammen.Ugens råd: Hold styr på tingene!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan du nå at få klaret en masse ting, som er dejlige, når de først er overstået. Det kan for eksempel være, at dit værelse trænger til en forårsrengøring eller at alle dine skoleting trænger til at blive ryddet op i og sorteret. Det kan godt være, at det virker uoverskueligt og kedeligt at gå i gang med, men du kan være sikker på, at du vil få en god følelse i kroppen bagefter! Hvis der er en person, du savner, så skriv et brev til vedkommende. Måske det kan hjælpe lidt at sætte ord på dine følelser?Ugens råd: Få klaret de kedelige ting!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Især i ugens første dage er samarbejde i fokus. Det kan for eksempel være, at du skal løse en opgave fra skolen sammen med nogle af dine klassekammerater, blive enige med dine veninder om noget eller lave noget med dine søskende, der kræver, at I samarbejder. Hvis du føler, at de andre ikke lytter til dig, så sig det til dem. Måske viser de det bare på en anden måde? Sidst på ugen kan det godt være, at du får lidt travlt med at få klaret de sidste lektier.Ugens råd: Råb højt, hvis der er noget, der går dig på.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har nogle udfordringer, som du skal prøve at løse. Det kan for eksempel være, at du ikke føler dig særlig motiveret til at lave dine lektier derhjemme. Så er det med at finde ud af, hvad du kan gøre for, at du får mere energi til at få klaret det. Uanset hvad det er, du har lidt problemer med, så er det vigtigt at du får det løst. Så bliver dit humør nemlig meget bedre og hverdagen bliver meget sjovere!Ugens råd: Lav noget, der gør dig glad.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er en del ting, du skal have klaret derhjemme i løbet af ugen. Måske har du en masse pligter, du ikke lige fik ordnet i sidste uge, måske trænger værelset til en omgang oprydning eller måske har du lovet dine forældre at hjælpe til med noget i haven? Men det hele går som planlagt og du får ordnet alle de ting, du skal. Hvis der er noget, du gerne vil lave om på værelset, så husk at tænke det godt igennem inden!Ugens råd: Få klaret de praktiske ting - det føles godt bagefter!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Normalt tager du det ikke så tungt, hvis du møder lidt modstand. Men i denne uge kan det godt være, at du tager tingene lidt mere personligt eller bliver mere irriteret, hvis noget ikke går, som du lige havde tænkt det. Du vil helst undgå diskussioner, men du vil også helst have, at andre er enige I de ting, du synes er rigtige. Sådan er der mange der har det, men husk, at det er en god idé at lytte til andre.Ugens råd: Selv om du møder modstand, skal du ikke give op.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det kan godt være, at der er mange ting, du skal forholde dig til i denne uge – og derfor kan det også godt være svært for dig at prioritere, hvilke ting der er vigtigst. Måske kan det være en hjælp at skrive det hele ned på en liste, så du har overblik over det hele? Ellers så må du følge din mavefornemmelse, for den kan du godt regne med. Hvis du synes at stemningen er lidt dårlig eller kedelig derhjemme, så overrask dine søskende og dine forældre med noget hyggeligt. Det vil de helt sikkert blive glade for!Ugens råd: Spred godt humør!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Som person er du meget nysgerrig, men i denne uge er du endnu mere nysgerrig end du plejer. Du elsker at følge med i alt, hvad du kan finde af underholdning og kendisgossip – og måske vil du også gerne finde ud af nogle flere ting om dit crush. Du er meget åben i øjeblikket og du vil gerne bruge tid på at lære noget nyt.Ugens råd: Se en serie, du aldrig har set før!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge får du mange idéer, som du kan give dig i kast med. Det kan for eksempel være, at du finder et sjovt DIY-projekt eller en lækker opskrift, du gerne vil prøve. Selv om du måske har mange tanker i hovedet, så er du stadig god til at holde overblik over lektierne. Hvis du kommer i tvivl om noget, så går det bedst for dig, hvis du lytter til din sunde fornuft.Ugens råd: Stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du føler dig meget energisk i øjeblikket, og du kan godt have svært ved at lade vær med at blande dig i de ting, der foregår omkring dig. Du er nemlig meganysgerrig, men vil også gerne hjælpe andre, hvis du kan – og derfor kan det godt være svært at blande sig udenom. Men så længe du gør det i en god mening, så gør det heller ikke noget! Du holder dig heller ikke tilbage med dine meninger og idéer, hvis de kan hjælpe andre.Ugens råd: Hvis du har overskud, så spørg dine forældre, om du skal hjælpe dem med noget!
Foto: Shutterstock