Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 16)

Af Redaktionen 15. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er endelig klar! Hvad mon dit stjernetegn fortæller om din påskeferie?

Yaaas! Det er endelig påskeferie! Ville det mon være bedst for dig at slappe af med Netflix, rejse eller hygge med veninderne? Det er noget af det ugens horoskop fortæller om. Find dit horoskop i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af din påskeferie!

Horoskoperuge162019

Du har brug for at læne dig lidt tilbage i påskeferien og være dig selv. Du har ellers nok at se til, og det kan nogle gange være svært for dig at følge med. Der er en person tæt på dig, som rigtig gerne vil opleve noget med dig i ferien – i starten lægger du dog ikke mærke til det… Måske er det dit crush?! Du kan nemt lokkes til at lave noget, hvis du synes, det lyder sjovt! Ugens råd: Hold øjnene åbne for oplevelser!
Foto: Shutterstock
Du har en del, du skal nå inden helligdagene. Måske skal du have ryddet op, inden I skal afsted på ferie? Onsdag får du pludselig megameget energi, og så bliver du liiidt utålmodig, hvis tingene ikke går i dit tempo, eller hvis du keder dig. Hvad du finder på at lave (eller shoppe) i ferien, afhænger lidt af, hvad du har råd til, og derfor tjekker du op på det i løbet af fredagen!Ugens råd: Udnyt din ekstra energi!
Foto: Shutterstock
Der er fart på for tiden, og det er der også det meste af denne uge. Men i løbet af weekenden kommer der mere ro på, måske fordi du endelig har fået ryddet op i garderoben og ordnet dine pligter? Du får både tid til at være sammen med din familie og til at hygge med dine veninder. Fredag er den bedste dag til familie-tid, men sørg for at holde den gode tone – også selv om de måske kan irritere dig lidt. Så skal det nok blive sjovt!Ugens råd: Brug en masse tid med dine veninder!
Foto: Shutterstock
Du er effektiv for tiden – og du får ordnet alle de kedelige ting hurtigt! Sidst på ugen bliver du mere rolig, og du får mulighed for at slappe af og nyde weekenden. Du kan godt forvente at få noget rigtig lækker mad – måske skal du på café med dine veninder eller til påskefrokost med familien? Uanset hvad, er du virkelig sjov for tiden og har nogle gode jokes i ærmet, som får alle til at grine!Ugens råd: Nyd, at du har ferie!!
Foto: Shutterstock
Der er ret stor chance for, at du skifter mening hele tiden i øjeblikket. Når du endelig finder ud af, hvad du gerne vil – så skifter du mening. Det kan være, at du har for mange muligheder i ferien og er bange for at gå glip af noget? Det bedste du kan gøre er at blive enig med dig selv om, hvad du gerne vil. Du vil have godt af lidt ekstra opmærksomhed. Måske fra dit crush? Det kan altså være helt okay at sende en snap ved en fejl, hvis du ikke ved, hvad du skal skrive til ham/hende…Ugens råd: Det er okay at gå glip af noget engang imellem!
Foto: Shutterstock
Måske har I ikke planlagt hele påskeferien derhjemme, så nu skal I til at blive enige om, hvad der skal ske! Det kan godt være lidt af et puslespil, fordi I måske vil noget forskelligt. Men når det først lykkes, kan du glæde dig til en god ferie, hvor du både har aftaler med veninder og familien! Det eneste problem er, at du vil lave så mange ting, at det ikke er sikkert, at det hele rent praktisk kan lade sig gøre… Du må vælge det, der lyder allerfedest!Ugens råd: Husk at slappe af!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen har du fokus på praktiske ting, der skal ordnes. Det kan være, at du får ryddet op på værelset og gjort dine pligter, så du kan nyde resten af ferien. I helligdagene er der fokus på familien – måske skal I holde påskefrokost derhjemme og får resten af familien på besøg? Så kan du i hvert fald godt glæde dig, for der bliver en masse hygge og god stemning! Der vil også være gode snakke, men det kan måske godt blive liiidt svært for dig at få sagt noget.Ugens råd: Nyd din familie!
Foto: Shutterstock
Du har gang i nogle projekter, som du skal være færdig med inden midten af ugen. Måske skal du nå at ordne dit værelse og pakke dine ting, hvis I skal på ferie eller en tur? Når du først får overstået de lidt kedelige ting, så kan du endelig lave noget, du rigtig gerne vil! Måske et sjovt krea-projekt? Fredag kan det være, at du bliver positivt overrasket – temaet er forkælelse. Det kan være, at din veninde eller din kæreste har arrangeret noget hyggeligt for dig.Ugens råd: Få de kedelige ting af vejen, så du kan hygge dig.
Foto: Shutterstock
Ugen starter måske med en diskussion – og det handler mest om, hvem der har ret! Dine følelser kan i den forbindelse godt tage lidt over for din fornuft, og derfor er det ikke sikkert, at du får ret… Heldigvis, så får du mulighed for at være dig selv i weekenden og lave noget, du har lyst til! Men du er måske lidt tilbageholdende og siger kun din mening, hvis du bliver spurgt.Ugens råd: Gør noget i ferien, som DU synes, er sjovt!
Foto: Shutterstock
Det bedste for dig lige nu ville være en rejse eller tur, hvor du kommer væk hjemmefra! Hvis du ikke skal ud at rejse, så er det oplagt at arrangere en hyggelig venindeaften! Find på noget, hvor I har mulighed for at slappe af – det har du brug for! Måske I skal holde sleepover med gode film og popcorn? Du ville også have godt af at blive vartet lidt op – hvis du er heldig, kan du måske lokke dine forældre til at lave morgenmad på sengen. Det er jo ferie!Ugens råd: Sørg for at komme lidt ud – også selv om du ikke skal rejse!
Foto: Shutterstock
Du har et virkelig godt overblik, og intet kan forstyrre dig i øjeblikket – heller ikke selv om der måske er mange mennesker omkring dig hele tiden. Det er altså en fordel, hvis du har dedikeret din ferie til Netflix! Du er god til at snakke, og det kan også være en fordel for andre. Det kan være, at du skal bruge dine talegaver til at invitere dit crush over? Men husk, at det også kan være en god idé at lade andre sige deres mening en gang imellem.Ugens råd: Udnyt, at du ikke lader dig forstyrre af noget!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen kan det godt være, at du lover lidt mere, end du faktisk kan holde… Måske er det fordi, at du har svært ved at sige nej? Du vil nemlig gerne en hel masse, men kommer nemt til at tage for meget på dine skuldre. Men det lykkes for dig at få rodet dig ud af det, og det føles meget bedre! Lørdag skal du måske til en påskefrokost med din familie – så får du også mulighed for at tænke på noget helt andet.Ugens råd: Du må gerne sige nej!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om