horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 16)

Af Redaktionen 11. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs ugens horoskop, og find ud af, hvordan din uge bliver.

Skal du gøre noget ekstra ud af romantikken eller skal du tage den lidt med ro? Dit horoskop afslører, hvordan din uge bliver på godt og ondt.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Se ugens horoskop (uge 16) i galleriet:

Ugenshoroskop(uge16)

Du har haft en turbulent tid på det seneste, men nu begynder der endelig at komme ro på. Nyd det! Dine søskende eller naboer vil dog diskutere lidt, men ikke med eller om dig. Så du kan bare ignorere det og slappe af.Ugens råd: Fokuser på dig selv
Sidst på ugen vil du være meget temperamentsfuld. En person i din familie vil hjælpe dig! Hvis du vil eksperimentere med en ny stil, så er nu et godt tidspunkt.Ugens råd: Slap af – alt skal nok gå godt!
Du har styr på tingene og masser af energi i starten af ugen. Især når du gør dig umage. Om onsdagen skal du aflevere en opgave eller gøre noget færdigt, så du kan gå i gang med andre opgaver, som ligger og venter. Om torsdagen starter eller slutter et godt samarbejde. Sidst på ugen bliver mere rolig.Ugens råd: Koncentrer dig om en ting af gangen.
Midt på ugen skifter dit humør og din energi. Fra da af vil du have meget fokus på skolen, hvor du har nemt ved at være kreativ og løse dine opgaver. Dine lærere og klassekammerater synes også, dine idéer er gode, så du får succes.Ugens råd: Lad dig ikke stresse!
Det er en god idé at invitere din kæreste eller dit crush en tur ind til byen i starten af ugen. Der vil være masser af tid til hygge og romantik. Om fredagen og i weekenden vil der dog være andre ting, som du prioriterer.Ugens råd: Hver ting til sin tid.
Du har haft meget at se til på det seneste, men i denne uge kan du puste ud og tage den med ro. Der har været rigtig mange, der gerne har villet se dig, og beskeder, som du har skullet svare på. Nu handler det om, at få en hverdag op og køre igen uden for meget stress.Ugens råd: Du vil både føle dig glad og trist – vær forberedt på det!
Ugen starter rigtig godt med tid til familien og dine bedste veninder. Hvis du har gang i et projekt med at lave dit værelse lidt om, vil du kunne få det afsluttet i denne uge. Resultatet bliver fint, men ikke som du havde forventet.Ugens råd: Vær ikke bange for at tage fat.
Pas på ikke at have for mange aftaler i denne uge. Du har ikke særlig meget energi eller godt humør til at overholde dem. I slutningen af ugen bliver du dog gladere, og din familie vil bakke dig op, hvilket i sig selv giver godt humør.Ugens råd: Gør noget godt for dig selv i weekenden
Kærligheden blomstrer for dig i denne uge. Arrangér en date med kæresten eller invitér dit crush ud. Det vil helt sikkert gå godt! Du føler dig godt tilpas og alle omkring dig kan lide at være sammen med dig. Du behøver ikke tage beslutninger, men følger lidt med strømmen. Og det er fint nok.Ugens råd: Skru op for romantikken.
Klassekammeraterne bakker dig op og kemien mellem jer er supergod. Derfor starter ugen rigtig godt. Senere på ugen vil du dog møde lidt modstand og kritik, hvilket gør dig i dårligt humør.Ugens råd: Tag det med ro og tæl til 10.
Du har en aftale med en veninde eller klassekammerat i starten af ugen, som du selvfølgelig overholder. Efter den aftale, begynder der at ske utrolig mange ting omkring dig, som gør, at du skal du skal holde mange bolde i luften på en gang. Dine tanker flyver afsted og du må følge med.Ugens råd: Tag tingene, som de kommer.
Måske er det igen tid til at dyrke motion eller styrketræning – især, hvis du har udskudt det lidt i en periode. Om fredagen tager dit humør et lille dyk, men ellers er du glad hele ugen. Du er også meget romantisk i denne uge, så arranger endelig søde ting for veninderne og kæresten. De bliver SÅ glade.Ugens råd: Hold dig ikke tilbage med komplimenter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste