horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 15)

Af Redaktionen 9. april 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er kærlighed i luften i denne uge for rigtig mange – måske også for dig? Læs ugens horoskop, og find ud af, om der kan ske noget imellem dig og dit crush ...

Er det i denne uge, du skal på date? Eller måske skal du åbne op og fortælle om dine følelser? Læs ugens horoskop, og find ud af, om det er dig, der har held i kærlighed.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop (uge 15)

Horoskop(uge15)

horoskop
Du har mere lyst til at være god mod dem, du er sammen med i denne uge. Det gør andre rigtig glade. Du har stadig fokus på din pengesituation, og andre fortæller dig, hvad du skal gøre med dine penge. Du finder ud af, hvor mange penge du i virkeligheden har, og det havde du slet ikke forventet.Ugens råd: I løbet af lørdagen sker der et vendepunkt, og det gør alt meget nemmere.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du er i tvivl om, hvilken vej du skal gå, og det er derfor klogt at gøre det, du normalt ville have gjort, indtil noget andet dukker op. Giv dig selv tid til at tænke dig godt om, og tag ikke nogle endelige beslutninger endnu. Det kan godt vare nogle uger, inden det, du ønsker dig, dukker op, men det er værd at vente på. I starten af ugen er der fokus på dine penge.Ugens råd: Hvis du overvejer at skifte stil, får du gode idéer i denne uge.
Foto: Shutterstock
horoskop
Skole og arbejde fylder meget i denne tid, og det bliver især tydeligt i løbet af ugen, hvor du har mulighed for at arbejde alene med en eller flere opgaver. Det kan også være, du siger nej til at være med i et eller flere gruppeprojekter for at gøre noget andet, end det der var planlagt. Tingene bliver i hvert fald ikke, som du havde forestillet dig.Ugens råd: Vær opmærksom på en i din familie, der kræver nærvær og ro.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du skal finde din plads hos dem, du samarbejder med. Det gælder både i skolen og med din kæreste. Heldigvis er det nemt for dig i denne uge, hvor du har en god kontakt med dem, du arbejder sammen med. Men der er ingen tvivl om, det er dig, der gør mest for samarbejdet, og du er den, der er mest realistisk.Ugens råd: Vær opmærksom på tirsdag – der kommer store følelser i spil.
Foto: Shutterstock
horoskop
Især i denne uge vil du få opgaver, der skal løses sammen med nogle af dine venner eller folk, du kender. Det kan godt skabe konflikter. Det kan gøre dig sur, men lige så hurtigt I bliver sure på hinanden, lige så hurtigt falder I til ro igen.Ugens råd: Brug energi på at samle folk og finde et fælles udgangspunkt.
Foto: Shutterstock
horoskop
Folk omkring dig er uenige, og det præger stemningen. Det handler om, hvem der har ret, men du tvivler på begge to. Det kan inspirere dig til at tænke mere over dig selv og arbejde med dine egne fordomme. Det bringer dig et stort skridt videre i din personlige udvikling. En ny situation vil præge din familie og dit hjem i løbet af weekenden.Ugens råd: Find en balance mellem din familie og dit hjem.
Foto: Shutterstock
horoskop
Der sker en forandring i starten af ugen, og det gør, at du bliver i bedre humør, og du ser lysere på tingene. Du har længe ventet på, at tingene ville skifte, og nu går det endelig den rigtige vej for dig. Du har det også godt med din kæreste. Du får lige pludselig mange idéer, og du bliver interesseret i sund kost. Ugens råd: Du kan sagtens lægge fremtidsplaner med din kæreste.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du har hele tiden lyst til at rejse, og det får du ekstra meget lyst til i starten af ugen. Det er derfor en god idé hvis du kan planlægge at lave noget særligt, som kan erstatte din trang til at komme ud at rejse. Med mindre du rent faktisk kommer ud at rejse. En person fra udlandet kontakter dig, og det gør dig rolig.Ugens råd: Især fredag har du behov for at være fri.
Foto: Shutterstock
horoskop
I denne uge blomstrer kærligheden, og det er derfor en god idé at bruge tid sammen med den person, du crusher lidt på! Især i starten af ugen. Du får mange følelser i kroppen, og det kan være svært for dig at styre dem. Men efter noget tid kommer der mere ro i forholdet til dit crush. Der er en, der har blandet sig for meget i jeres forhold, men det kan du heldigvis glemme fra nu af.Ugens råd: Du kan sagtens lave aftaler – der kommer noget godt ud af dem.
Foto: Shutterstock
horoskop
I starten af ugen mærker du en uro eller utålmodighed. Det kan handle om forskellige ting, men det er vigtigt, du får mulighed for at ændre i dine planlagte aftaler. Du har det bedst med at være fri til at vælge, hvem du vil bruge din tid med. Der sker noget, du ikke havde regnet med, og det er med til at skabe nye muligheder.Ugens råd: Tænk grundigt over, hvad du siger.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du bliver berørt i starten af ugen, men det er ikke noget, nogle andre må se eller finde ud af. Det har højst sandsynligt noget med kærlighed at gøre, og du skjuler, hvordan dine følelser påvirker dig. Det er en god idé at finde ud af, hvordan du skal opføre dig, så tingene ikke bliver for urolige. Nogle personer, du kender, stopper kontakten til dig.Ugens råd: Det er tid til at tænke og finde ro i dig selv.
Foto: Shutterstock
horoskop
Inspirationen kommer generelt til dig – også i denne uge. Du er i øjeblikket mere modtagelig over for sanseindtryk, end du plejer, og du kan derfor få det optimale ud af fysiske eller spirituelle oplevelser. I slutningen af ugen skifter din energi, og du får lyst til at tage initiativ.Ugens råd: Det er en god uge til at gøre noget godt for helbredet. For eksempel er zoneterapi eller yoga godt for dig.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om