Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 14)

Af Redaktionen 30. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er blevet tid til at lade stjernetegnene fortælle, hvordan ugen bliver... Læs dit horoskop her!

Har du mange bekymringer, er du forelsket eller synes du, det er svært at motivere dig selv derhjemme?! Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af din uge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge142020

Ugens horoskop
Hvis der er noget, du skal beslutte dig for, så er det en god idé at mærke efter i maven, hvad der føles rigtigt for dig. Det er ikke sikkert, at du behøver dig at tage den endelige beslutning lige nu, så hvis du er meget i tvivl, så kan det være, du skal lægge det på hylden for en stund. Hvis du har mange lektier for, så kan det være en god idé at lave dit eget skema. Så ved du nemlig også, hvornår du har tid til at lave noget andet!Ugens råd: Lav en liste med fordele og ulemper, hvis du er i tvivl om noget.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge skal du finde tålmodigheden frem – især i ugens første dage. Det er ikke sikkert, at du helt har vænnet dig til hjemmeskole endnu eller måske føler du, at det kan være svært at motivere dig selv, når du skal lave skolearbejde derhjemme. Så måske du skal prøve at tænke ud af boksen? Det kan for eksempel være at sætte dig et andet sted med lektierne end du plejer – måske ude i haven eller på altanen, hvis vejret er godt? Eller måske skal du sætte små mål, så du kan belønne dig selv, når du har klaret dem?Ugens råd: Tænk kreativt for at motivere dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du i sidste uge gik i gang med et større projekt og du ikke blev helt færdig, så se om du kan nå det i denne uge! Omkring fredag får du en masse god energi og meget mere overskud. Så måske du skal bruge noget af energien på at gå eller løbe en tur udenfor? Det kan måske også hjælpe dig med at samle tankerne, hvis der er en masse, du går og tænker på. Hvis du får en god idé i løbet af ugen, så prøv at føre den ud i livet!Ugens råd: Prøv at samle tankerne.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der fokus på kærlighed og samarbejde – og specielt i weekenden. Det kan være, at du får øjnene op for en megasød person, som du egentlig ikke havde troet, at du ville komme til at crushe på? Hvis du er (eller bliver) forelsket, så husk at nyde den dejlige følelse i kroppen og sommerfuglene i maven i stedet for at analysere og overtænke alle situationer.Ugens råd: Slap af og nyd kærligheden.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt regne med en god uge! Måske fordi der kommer en god nyhed, som du har ventet på længe? Hvis du savner gruppearbejde i forbindelse med skolen, så kan det være en mulighed at teame op med dine veninder på Skype – måske I kan hjælpe hinanden med lektierne? Om ikke andet, så bliver det nok en del hyggeligere med dem på sidelinjen!Ugens råd: Vær positiv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Først på ugen sker der muligvis noget spændende og dejligt på kærlighedsfronten. Det kan for eksempel være, at dit crush skriver til dig ud af det blå for at høre, hvordan du har det eller spørger om I skal snakke i telefon sammen. Det kan også være, at du endelig får taget dig sammen til at sende dit crush en besked, du længe har gået og tænkt på at sende. Hvis det er længe siden, at du har snakket med dine veninder, så foreslå dem, at I kan snakke sammen online i løbet af ugen!Ugens råd: Send en sød besked til en, du gerne vil glæde.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Allerede i ugens start kan du mærke, at du får meget mere energi og du får måske også en masse gode idéer. Men det kan altså godt være at hjemmeskole og lektier kommer til at sætte en stopper for nogle af dine idéer fordi, du ikke har tid til det hele. Hvis det sker, så må du bare gøre dit bedste for at holde fast i dit gode humør og give dig i kast med alle dine idéer, så snart lektierne er overstået!Ugens råd: Vær positiv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget åben for tiden og deler gerne dine tanker med de personer, du stoler på. Det er kun godt, for når du snakker med andre om dine tanker og bekymringer, så føler du dig meget mere lettet. Og du er helt sikkert heller ikke den eneste, der har en masse tanker i hovedet for tiden. Det er nok først midt på ugen, at du føler, at du har overskud og energi til at fokusere på lektier – men så længe du får det lavet til tiden, så gør det ikke så meget. Ugens råd: Brug din energi fornuftigt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har lidt svært ved at motivere dig selv i øjeblikket og måske også med at få dagene til at gå med noget, der både er sjovt og fornuftigt. På den ene side føler du, at du har ret meget energi. På den anden side, så kan du have svært ved at skubbe dig selv i gang med at lave noget. Måske det kan være en hjælp for dig at lave en nem og overskuelig plan for ugen, som du kan følge? Og så skal du selvfølgelig huske at belønne dig selv, når du har klaret et punkt på listen!Ugens råd: Planlæg din uge.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du går og bekymrer dig for tiden, så kan det være en rigtig god idé at snakke med nogen om det. Det kan for eksempel være dine veninder eller dine forældre eller en anden person, som du føler dig tryg ved. Det kan nemlig være svært at holde sig motiveret derhjemme, hvis man også går og bekymrer sig eller har mange irriterende tanker, der forstyrrer. Hvis du har problemer med dine lektier, så skriv til din lærer – han eller hun vil sikkert rigtigt gerne hjælpe dig med at komme på rette spor!Ugens råd: Del dine tanker med nogen, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har mange lektier for i øjeblikket, så sørg for at få lavet dem færdig inden weekenden, så du også har tid til at hygge dig. Hvis du synes, at det hele er lidt kedeligt, så prøv at skriv ned, hvad du skal lave i løbet af ugen – og husk at skrive ting på, som du kan glæde dig til! Hvis du skal konfirmeres i år, så kan det for eksempel være, du skal bruge weekenden på at gå i krig med at kreere flotte bordkort eller noget i den retning?Ugens råd: Find noget, du kan glæde dig til.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan det godt være, at du ikke aner, hvad du skal få tiden til at gå med. Så måske er det nu, du skal læse den bog på hylden, som du aldrig fik læst? Sidst på ugen er du i virkelig godt humør, så måske kan det være nemmere at få klaret de kedelige ting der. Hvis du har svært ved dine lektier, så husk, at din lærer, dine veninder eller forældre helt sikkert gerne vil hjælpe dig.Ugens råd: Lav noget, du har tænkt på længe!
Foto: Shutterstock