Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 14)

Af Redaktionen 1. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det blevet tid til ugens horoskoper. Hvad mon stjernerne siger om din første uge af april? Find ud af det lige her.

Er det i denne uge du skal tage dig mod til, at skrive en sød besked til dit crush, skal du dykke ned i gamle minder eller er det på tide, at du catcher up med gamle veninder? Det er noget at det horoskopet fortæller om i denne uge. Hvad mon din første uge af april byder på?

I galleriet nedenfor kan du finde ud af, hvad der venter dig i den kommende uge.

Horoskoperuge142019

Du er virkelig optaget af skolen eller dit fritidsjob, hvis du har et. Du vil nemlig gerne klare dig godt! Men der er altså god grund til også at bruge noget tid på dig selv. Måske har du nogle drømme og ønsker, som du gerne vil have opfyldt. Du kan jo sætte lidt tid af til at finde ud af, hvordan! Det er også virkelig vigtigt, at du er tro over for dig selv og laver de ting, som gør DIG glad – det er faktisk et must i den her uge!!!Ugens råd: Husk at bruge tid på dig selv og det, du gerne vil.
Foto: Shutterstock
Du er opslugt af kærlighed og venskaber for tiden, det betyder nemlig meget for dig! Men du kan altså godt være lidt i tvivl om, hvor du står i forhold til dit crush eller måske en veninde. Derfor kan der godt opstå lidt misforståelser hen ad vejen, fordi I taler forbi hinanden. Heldigvis kommer der styr på det hele sidst på ugen, og I får styr på, hvor I står i forhold til hinanden! Ugens råd: Spørg, hvis du er i tvivl om noget.
Foto: Shutterstock
Du fokuserer meget på skolen eller dit fritidsjob i øjeblikket. Du har masser af gå-på-mod i den her uge, så måske er det på tide, at du springer ud i noget nyt, eller giver dig selv en lille udfordring. Måske skal du endelig samle mod til at sende en sød besked til dit crush eller spørge, om I skal hænge ud? Det kan godt være, at det først giver pote sidst på ugen, men hvis du virkelig gør en indsats, skal dine ønsker og mål nok blive opfyldt!Ugens råd: Brug dit gå-på-mod!
Foto: Shutterstock
Hvis du får øjnene op for noget som virkelig interesserer dig, så er du straks klar til at prøve noget nyt! Du bliver nemlig hurtigt nysgerrig i den her uge, og du synes, det er megaspændende at finde nye ting, du kan gå op i eller udforske. Det kan være, at du bliver hooked på noget helt andet musik end du plejer at høre. Det kan også være, at du kommer til at opleve et nyt sted i løbet af ugen. Så længe du får nogle nye input, så er du fyldt med energi!Ugens råd: Vær åben overfor nye ting og steder!
Foto: Shutterstock
Tingene er lidt anderledes, end de plejer, og du står måske i en ny situation – det skal du lige vænne dig til. Derfor kan det godt være, at du tænker en del over, hvordan du kan vise dine allerbedste sider frem. Det kan være, at der er startet en ny i din klasse, eller at du er startet til noget nyt i din fritid, hvor du gerne vil vise den bedste udgave af dig selv. Det kan også være, at du føler sådan i forbindelse med et nyt fritidsjob. Lige gyldigt hvad, er du i hvert fald 100% klar til at starte på noget nyt eller møde nye mennesker!Ugens råd: Bare vær dig selv!
Foto: Shutterstock
Du har især fokus på din familie og det, der ellers foregår derhjemme for tiden. Det kan godt være, at der sker en masse lige nu, og at det kan være lidt svært at finde hoved og hale i det hele. Det kan være, at du har været lidt uvenner med dine forældre eller søskende på det seneste. Det kan også være, at I skal til at lave lidt om derhjemme, og at du måske endelig har fået lov til at få et nyt værelse eller lave en værelses-makeover? Uanset hvad, så skal du nok få styr på det hele.Ugens råd: Vær lidt mere tålmodig derhjemme.
Foto: Shutterstock
YES! Du har virkelig styr på både det skriftlige og mundtlige i skolen – og du kan lige så godt udnytte, at du er megagod. Du kan også tage kreative metoder i brug, hvis du laver et skoleprojekt, måske er det en god idé at bruge billeder eller sociale medier på en eller anden måde? Det kan faktisk også være en fordel derhjemme, at du har talegaverne i orden! Måske er det nu, du skal prøve at overtale dine forældre til at give dig lidt ekstra lommepenge eller give dig lov til noget, som du har overvejet længe?!Ugens råd: Nyd, at det kører for dig!
Foto: Shutterstock
I øjeblikket tænker du måske meget på, om du skal finde dig et fritidsjob – hvis du gør, kan du jo nemmere spare op til shopping og fede oplevelser! Men du kan godt være i tvivl om, hvad det skal være for et arbejde... Det er en fordel, hvis du følger din mavefornemmelse, så du kan finde et job, du også glæder dig til at komme til! Søndag bliver tingene mere klare og tydelige for dig, så du kan tage en beslutning – måske omkring dit crush?!Ugens råd: Overvej, hvilke ting, der er vigtige for dig!
Foto: Shutterstock
Det er en perfekt uge, hvis du gerne vil catche up med en eller måske flere veninder, som du ikke snakker så meget med, som du gerne vil. De vil helt sikkert gerne ses igen og høre, hvad du laver, og hvordan du har det. Men måske kan de faktisk også give dig ny energi og inspirere dig lidt! Det kan være, at de laver nogle megaseje ting i fritiden eller har en fed stil, som du kan blive inspireret af. Uanset hvad er det vigtigt, at du selv gør en indsats for at få lavet en aftale, hvis du gerne vil – ellers kan det altså godt ende med at gå i vasken…Ugens råd: Tag initiativ – så får du helt sikkert en fed uge!
Foto: Shutterstock
I den her uge er det oplagt at bruge tiden på at dele nogle af dine oplevelser og følelser. Det kan være, at der dukker nogle minder op, som du ellers for længst havde glemt – men det kan altså godt være, at de altså ikke helt skal gemmes væk endnu! Du kan fortælle andre om dine oplevelser og minder, men du kan jo også skrive dem ned i en dagbog eller lave en fin scrapbog med billeder og minder. Faktisk kan det også være, at der dukker nogle sjove familiehistorier op i ugens løb, som du ikke kendte til i forvejen!Ugens råd: Gør dig klar til at dykke ned i gode minder!
Foto: Shutterstock
Din uge bliver virkelig særlig, og dine følelser vil måske stikke lidt i forskellige retninger. På den ene side vil du gerne være lidt alene og virkelig slappe af med dine egne tanker. På den anden side er der nogle ting, som du ikke kan slippe udenom. Måske har du ansvaret for en fremlæggelse i skolen, eller skal du noget vigtig i forbindelse med dine fritidsinteresser? Selv om det kan være svært, må du prøve at få det bedste ud af tiden. Det kan være du skal hygge dig med en god film en af dagene, så du virkelig får slappet af!Ugens råd: Giv dig selv plads til at slappe af – du skal nok nå det hele!
Foto: Shutterstock
Du vil gerne gøre noget godt for andre i øjeblikket, og det falder dig naturligt at hjælpe andre. Du er både motiveret til det og har også tid til det. Det kan også være, at du gør noget godt for dig selv midt på ugen. For eksempel kan du forkæle dig selv med at lave flotte negle, en god hårkur eller noget virkelig lækker mad. Det kan også være, at nogle lidt alternative former for selvforkælelse kan gøre en forskel for dig – måske noget yoga?Ugens råd: Husk dig selv!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om