Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 14)

Af Redaktionen 28. marts 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad mon stjernerne fortæller om din uge? Find ud af det her i ugens horoskop.

Møder du et nyt crush i denne uge, eller kræver din familie ekstra meget af dig - hvilket virkelig er irriterende? Find ud af det i ugens horoskop!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tjek dit horoskop for uge 14 herunder:

Ugenshororskop-uge142018

Din familie kræver meget af dig i øjeblikket, og det irriterer dig lidt. Du føler ekstra energi omkring din hobby eller store interesse, hvor der også er god mulighed for at få nogle veninder igennem. Dit overskud betyder, at denne uge også vil være god til at lægge nogle ekstra kræfter i frivilligt eller velgørende arbejde.Ugens råd: Brug din energi rigtigt.
Måske kunne du godt tænke dig, at folk omkring dig så og opfattede dig på en anden måde – og det er denne uge god til. Det vil dog ikke blive let. Alt kan ikke være perfekt, og lige som du vil have det, fra starten, så du skal have tålmodighed, selv om det måske ikke er det, du har mest af lige nu.Ugens råd: Hav tålmodighed.
Du kan bedst lide at gøre tingene selv i øjeblikket, og i starten af ugen vil det vise sig, at det faktisk også er det bedste for dig. Du vil gerne vise andre, at du godt selv kan, uden de skal blande sig eller komme med deres meninger om tingene.Ugens råd: Tro på dig selv.
Du får interesse for noget, som hverken du eller andre omkring dig ved særligt meget om, og det mærkes virkelig fedt! Du har nemlig lyst til at udforske noget nyt og blive inspireret. En af dine klassekammerater dropper et fælles projekt, I var i gang med, men det passer dig faktisk fint.Ugens råd: Undersøg verden omkring dig.
Det er en god uge til at nå nogle af dine mål og få drømmene til at blive til virkelighed. Det vil gå bedst, hvis du gør tingene selv, så du helt selv bestemmer. Nogen vil måske prøve at overtale dig til noget andet end det, du egentlig har lyst til, men det skal du ikke høre på. Du har ikke haft så meget energi på det seneste, men den kommer tilbage nu.Ugens råd: Gå efter dine drømme.
Du har det godt i øjeblikket, men alligevel mærker du, at du har behov for at tænke lidt grundigere over tingene. Måske har du en hobby, som kræver lidt ekstra af dig, og som du skal tænke lidt mere over. Du kommer også til at tænke meget på fortiden, og du har det fint med at være lidt alene i denne uge, så du får tid til at fordybe dig lidt i tankerne.Ugens råd: Planlæg alenetid.
Hvis du arbejder for det, så vil mange ting lykkes for dig i den her uge – men tingene kommer altså ikke af sig selv. Midt på ugen vil der være en diskussion i familien, hvor du bliver nødt til at trøste nogle af familiemedlemmerne. Så er det også i denne uge, at der er mulighed for at møde et nyt crush!Ugens råd: Hold øje med kærligheden.
Du har ikke så meget energi, og du kan nemt komme til at føle dig stresset. Derfor skal du ikke kaste dig ud i alt for mange ting – især ikke i starten af ugen. Sidst på ugen vil du snakke med nogle personer, der virkelig sætter din tålmodighed på prøve, og det kan få dig helt op i det røde felt.Ugens råd: Tæl til ti.
Det bliver verdens bedste uge! Alt vil nemlig lykkes for dig, og din selvtillid vil være helt i top. I weekenden beder en person dig om din mening, og det passer dig så fint, for du har meget, du gerne vil sige. Du har overskud og overblik, så det er en god uge til at hjælpe andre.Ugens råd: Nyd det.
I starten af ugen tager du en beslutning, som nogen omkring dig måske ikke vil kunne forstå, men du skal bare stå fast på din mening! Du vil have godt af noget meditation eller yoga, og måske vil en person fra din familie lægge op til selvforkælelse, fordi personen kan mærke, at du har brug for ro omkring dig.Ugens råd: Pas på dig selv.
Du føler, du er kørt fast i noget, som du ikke kan komme videre fra. Heldigvis er der en vej ud af det – du skal bare tage beslutningen om at ændre på det hele, og så skal det nok gå! Du skal huske at tænke dig om, før du taler, for nogle gange kan du måske komme til at overreagere, fordi du er lidt følsom for tiden.Ugens råd: Tænk dig om.
Denne uge står i forkælelsens tegn! Du skal gøre noget godt for dig selv, og det kan måske være en shoppetur eller en hjemmespa. Hvis der er noget, du gerne vil opnå, så er det en god uge til at få gjort opmærksom på dig selv. I weekenden skal du og din familie have planlagt et projekt.Ugens råd: Forkæl dig selv.

Læs mere om

MestLæste