Horoskop uge 14
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 14)

Af Redaktionen 3. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad mon din uge byder på? Måske har du en masse nye idéer, eller måske trænger du til at få ryddet op i alle dine sager... find ud af det i dit horoskop!

Ny uge, nyt horoskop! Hvad mon stjernerne siger om din uge denne gang? Måske skal du passe på dine penge eller rydde op i dine sager? Tjek dit horoskop i galleriet!

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Horoskop for uge 14:

Horoskopforuge14

Du har udfordringer med penge for tiden, og det bliver helt tydeligt i løbet af denne uge. Du plejer at være god til at finde udveje og løse dine problemer, hvilket du også gør denne gang. Du skal bare være opmærksom på, at du skal igennem lidt modstand, for at få problemet løst denne gang.Ugens råd: Du skal ikke kæmpe for noget, hvis ikke det virkelig er værd at kæmpe for.
Foto: Shutterstock
Du ser tingene på en helt anden måde i øjeblikket, og det giver dig et indblik i noget nyt. Du synes, at det, der sker i udlandet, er interessant, og du vil gerne være med i samtaler, der handler om andre lande. Men det er ikke sikkert, du har samme opfattelse som de andre. På søndag slapper du af og tænker over tingene.Ugens råd: Bare rolig, sidst på ugen falder tankerne og tingene på plads.
Foto: Shutterstock
Når der er uro hjemme, kan det nogle gange være svært at holde styr på både skolen, og det der sker hjemme, og det vil du især opleve i denne uge. Der er nemlig en person i din familie, som har brug for ekstra opmærksomhed, og du vil måske opleve, at I er uenige om noget.Ugens råd: Nyd skolen. Alt hvor der er nyt vil have din interesse.
Foto: Shutterstock
Du får lyst til at rejse på grund af forårsvejret. Hvis du skal ud at rejse i denne uge, skal du være klar på, at din tålmodighed bliver sat på prøve. Det kan være, at en du rejser med bliver utilfreds og ødelægger den gode stemning. Du skal bare prøve at finde en god balance, og i weekenden handler det om at styrke din krop.Ugens råd: Pas på i trafikken
Foto: Shutterstock
Dine meninger ændres, og du er i gang med at finde et nyt syn på livet og nogle nye holdninger, der passer til dig. Dine venner og kæreste er i centrum, og du gør alt for at dine forhold til dem skal fungere, hvilket ser ud til at lykkes for dig nu. Lørdag bliver en god dag!Ugens råd: Undgå at udmatte dig selv, og sørg for at slappe lidt af
Foto: Shutterstock
Du har mange ting at se til, som du plejer, men i øjeblikket går det så hurtigt, at du næsten ikke kan følge med. I denne uge vil der komme udfordringer, hvor en person enten er utilfreds eller bliver konfronteret. Du bliver lidt irriteret, men det er ikke personen, du bliver irriteret på, men måden det foregår på. I starten af ugen har du svært ved at være tålmodig.Ugens råd: Det er lang tid siden, du har haft det godt, så nyd det gode humør.
Foto: Shutterstock
I denne uge er skolen i fokus. Dit fokus er især på en person i skolen, som har svært ved at tage beslutninger, og som skifter humør hele tiden. Du kan ikke gøre så meget ved det, men du kan prøve på at give et par forslag eller gode ideer for at hjælpe personen. Men forvent ikke, at personen tager imod din hjælp.Ugens råd: Vær opmærksom på, at der op til weekenden kommer uro i familien.
Foto: Shutterstock
Du er havnet i en ny situation. Måske har du fået et nyt fritidsjob, eller også skal du lave et projekt i skolen eller noget helt andet. Brug noget tid på at finde ud af, hvem der er blandt dig, og hvem du kan samarbejde med.Ugens råd: Vent med at tage nogle endelige beslutninger, til du har al den information, du skal bruge.
Foto: Shutterstock
Du har mange tanker og idéer for tiden. Du tænker især meget over, hvordan du ser ud, hvordan andre opfatter dig, og om du kan leve op til andres forventninger. Du havde i starten af året samme tanker, og nu tænker du på det igen, især op til weekenden.Ugens råd: Fokusér på de ting, som du er god til, og som lykkes for dig.
Foto: Shutterstock
Du har en masse gode ideer, men det kan være et problem at få andre med på dem. Du må overbevise andre om, at dine forslag er gode - især sidst på ugen. Måske burde du overveje at gøre det på en anden måde, så du kan få andre med på dine idéer.Ugens råd: Husk at give dig god tid til at tænke tingene igennem, før du gør noget ved dem.
Foto: Shutterstock
Du bruger meget tid på at tænke over de ting, du har, og derfor er det en god idé at bruge ugen til at rydde op og smide det ud, du ikke længere har brug for. Det kan være svært at smide noget ud, men du vil også finde nogle ting, som du kan bruge igen på den ene eller den anden måde.Ugens råd: Selv om det kan være svært, er det nødvendigt at smide nogle ting ud.
Foto: Shutterstock
Tænk over tingene en ekstra gang, selv om det godt kan tage lidt tid. Nogle gange kræver det bare ekstra tid til at få alt til at falde på plads, men du skal ikke skynde dig. Bare brug den tid det tager. I starten af ugen vil du have en god stemning og energi. Det skal du nyde.Ugens råd: Husk at være god ved dig selv. Tag et langt bad, eller læg en ansigtsmaske.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.