Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 13)

Af Redaktionen 23. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mandag er selvfølgelig lig med ugens horoskoper! Læs dit horoskop lige her.

Selv om hverdagen ikke er som den plejer for tiden, så er ugens horoskoper stadig klar til at fortælle dig, hvordan din uge bliver. Måske er det nu, du skal lære noget nyt, lave en værelsesmakeover eller rydde ud i garderoben?

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad dit horoskop fortæller!

Horoskoperuge132020

Ugens horoskop
Hvis du allerede har fuldstændig styr på dine lektier, så nyd at du kan bruge en masse tid på at slappe af og hygge dig. Det kan også være, at du kan hjælpe nogle af dine veninder i gang med lektierne, hvis de har svært ved det. I denne uge er det oplagt at få sorteret ud i garderoben – og måske kan du finde ud af, om der er noget af dit tøj, som du kan lave om til noget nyt?Ugens råd: Hjælp dine veninder, hvis de har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I ugens første dage kan du godt være lidt mere stædig end du plejer – og du har svært ved at skjule, hvis du bliver irriteret. Det kan sagtens være fordi, du er lidt træt af at være derhjemme og måske savner du også dine veninder en hel del. Hvis du har lektier for derhjemme, så få dem overstået – så kan du måske gå i gang med et sjovt krea-projekt bagefter?Ugens råd: Få det bedste ud af tiden derhjemme!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du vil gerne have, at der skal ske noget i løbet af ugen. Hvis du for eksempel gerne vil lave om på dit værelse, så er det oplagt at gøre det nu - og du kan finde masser af værelsesinspiration på både Instagram og Pinterest. Husk, at selv små ting kan gøre en forskel. Hvis du har lektier for derhjemme, så har du helt styr på, hvad der skal laves og hvornår. Sejt!Ugens råd: Overvej, om du skal lave en værelsesmakeover!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du måske synes, at det er kedeligt, at skolen har lukket, så prøv at få det bedste ud af det – og gør det ekstrahyggeligt! Du kan for eksempel spørge din familie om I skal spille nogle sjove brætspil sammen eller bage en lækker kage? Hvis du bliver lidt træt af at bruge tid med familien, så lav en online-aftale med dine veninder, hvor I kan snakke sammen over en kop te – så er I stadig sammen, selv om I er hver for sig.Ugens råd: Brug masser af tid på at hygge med familien!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du mister overblikket over dine lektier, så prøv at skriv det hele ned på et stykke papir eller i et dokument på computeren. Nogle gange kan det være meget nemmere, hvis det hele står samlet! Hvis du keder dig, så kan du bruge tiden på at lære noget nyt. Måske at tegne eller male på en bestemt måde eller hvad med at lære et nyt sprog? Det kan også være en god idé at lave et program for ugen – så ved du, hvad du kan se frem til.Ugens råd: Lær noget nyt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har masser af energi i denne uge, så måske du skal bruge noget af den på at dyrke lidt motion? Du kan løbe eller gå en tur udenfor, hvis solen skinner eller måske finde nogle sjove danse-tutorials på YouTube, som du kan danse til? Du har lyst til glæde dig til noget, så måske du skal finde ud af, om der er noget du gerne vil opleve senere på året? Det kan for eksempel være en koncert til efteråret eller måske en film, du rigtig gerne vil se.Ugens råd: Hyg dig med sjove videoer på YouTube.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det kan godt være svært at diskutere med dig i denne uge – og især i ugens første dage. Du har nemlig nogle helt bestemte meninger og holdninger, og dem har du ikke planer om at ændre på lige nu. Men selv om du gerne vil have ret, så er det altså en god idé også at lytte til, hvad andre har at sige. Måske I kan mødes på midten, hvis der er noget, I skal blive enige om? Ugens råd: Sig din mening, men husk at give plads til andre.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har en flirt eller et crush, så kan du se frem til en uge i kærlighedens tegn. Det kan for eksempel være fordi, I skriver en del sammen i øjeblikket og glæder jer til at I kan ses igen. Hvis der er nogle ting på dit værelse, som du er blevet træt af, så se om du ikke kan pifte det lidt op. Måske du kan finde nogle guides på YouTube, som viser, hvordan man kan få noget nyt ud af sine gamle ting?Ugens råd: Find det gode humør frem, så bliver ugen meget bedre!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det kan godt være, at du endnu ikke har vænnet dig til, at skolen har lukket – og måske kan du heller ikke rigtigt overskue, hvis du har lektier for, som skal laves derhjemme. Men du kan jo prøve at gøre det til noget hyggeligt at lave lektier. Du kan for eksempel lave en online-lektiedate med dine veninder, hvor I kan hjælpes lidt ad eller du kan indrette et hyggeligt sted på værelset, hvor du kan sidde med dine lektier.Ugens råd: Tænk kreativt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er det en god idé, hvis du lytter til dine mavefornemmelser. Du kan nemlig mærke, hvis du synes, at noget føles forkert. Hvis du har skoleopgaver for, så nyd, at du kan gøre tingene i dit eget tempo – også selv om det kan være lidt kedeligt at gå derhjemme … Hvis du synes, det er hårdt ikke at se dine veninder, så ring til dem på FaceTime eller Skype!Ugens råd: Vær positiv og stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har masser af energi i den her uge og hvis du har fået lektier for, så er du god til at komme i gang med at få dem lavet. Måske du også skal bruge noget af din energi på at få ryddet op på værelset eller sorteret ud i garderoben? Uanset hvad du bruger din tid på, så kan du godt regne med, at du får en god uge!Ugens råd: Ryd ud på værelset eller i garderoben!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du gerne vil have en ny hobby, så kan du sagtens gå i gang med at undersøge, hvilke ting du synes, kunne være sjovt. Det kan også være, at du bare gerne vil underholde dig selv ved at lære noget nyt. Så kan du for eksempel prøve sprog-appen Duolingo, hvor du kan lære et nyt sprog, eller du kan øve dig på at blive megagod til at lave TikToks? Det er kun fantasien, der sætter grænser!Ugens råd: Kast dig ud i noget nyt!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.