Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 13)

Af Redaktionen 25. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det blevet mandag og dermed tid til ugens horoskoper! Hvordan mon din uge bliver ifølge stjernerne?

Dit horoskop kan både fortælle om dit kærligshedsliv men også om, hvad der er godt at have fokus på løbet af ugen. Skal du på date med dit crush, eller drømmer du dig bare på ferie?!

Læs dit horoskop i galleriet nedenfor og se, hvad din uge bringer!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge132019

Det er vigtigt, at du tænker over de ting, du siger i denne uge. Det vil nemlig have stor indflydelse på dine veninder og din familie, så det er ret vigtigt, at du er sikker i din sag og ikke pludselig skifter mening. Dine lommepenge spiller også en rolle for tiden, og det ser ud til, at du har ret godt styr på, hvor mange du vil bruge, og hvor mange du vil spare op. Måske skal du invitere dit crush på date?!Ugens råd: Det er altid godt at tænke sig om en ekstra gang!
Foto: Shutterstock
Du bliver måske lidt i tvivl om dit forhold til en af dine veninder eller din kæreste. Det kan være svært at gennemskue, hvad der sker, og det er bedst, hvis du ikke beslutter noget endnu. Måske har I været lidt uvenner på det sidste? Hvis du er tålmodig, går det hele meget bedre, og så finder I en god løsning. Midt på ugen vender tingene, og dit humør bliver meget bedre!Ugens råd: Vær positiv, så går det hele nemmere!
Foto: Shutterstock
Du er virkelig engageret i det, du laver for tiden, og det kan både dine veninder og din familie mærke. Du giver den virkelig gas og gør tingene på din egen måde, også selv om den måske er lidt indviklet. Men det gør ikke noget, for du når alt det, du gerne vil! Du følger ekstra meget med i det, der interesserer der – og du finder endelig ud af, hvordan tingene hænger sammen.Ugens råd: Du skal ikke lade noget stoppe dig!
Foto: Shutterstock
Du trænger til, at der skal ske noget! Du har virkelig en forårsvibe over dig, og den giver dig lyst til at opleve noget hele tiden. Du har både lyst til at rejse ud i verden og lyst til at lave noget aktivt – så du bruger garanteret Instagram til at drømme dig langt væk hjemmefra. Hvis du har haft nogle udfordringer på det seneste, så vil du endelig få dem ud af verden i denne uge.Ugens råd: Udnyt, at du er i rigtig forårsstemning!
Foto: Shutterstock
Du er i lang tid gået på kompromis med andre. Sidst på ugen vil du fokusere på noget andet, og så kan du igen selv styre, hvordan du vil bruge din tid og på hvad – så endelig kan du følge dit hjerte! Hvis du har nogle opgaver, som du mangler at lave færdige, er det en god idé at få det overstået – så kan du nemlig få dem ud af hovedet, inden der dukker nye lektier og pligter op!Ugens råd: Få det kedelige ud af verden hurtigt, så du kan lave noget, du virkelig gerne vil!
Foto: Shutterstock
Du har fokus på din familie og måske på dit værelse i denne uge. Hvis der er nogle misforståelser derhjemme, så er det vigtigt at få redt trådene ud – også selv om det måske er svært at blive enig med dine forældre. Hvis du går og er lidt irriteret over, at du ikke har lommepenge nok til de ting, du gerne vil købe, så er det en god uge at starte en opsparing i – og så liiige holde igen med shopping. Din hverdag bliver lidt mere travl, end den plejer fremover!Ugens råd: Lad vær med at bekymre dig for meget, det hele skal nok gå!
Foto: Shutterstock
Åh, du skal altså passe lidt på i denne uge! For det du siger til andre, bliver nemt misforstået – eller også forstår folk slet ikke, hvad du mener. Så vær helt sikker på, at det, du siger, bliver forstået rigtigt, så der ikke pludselig opstår rygter… Hvis du har kreative evner (eller gerne vil finde ud af, om du har) så kan du om tirsdagen mærke, at du får meget inspiration til nye krea-projekter!Ugens råd: Skær tingene ud i pap!
Foto: Shutterstock
Du kommer måske til at være tvivl og føle, at du mangler svar på nogle spørgsmål – blandt andet i skolen. Det er højst sandsynligt noget, som du har tænkt over i noget tid ... Det kan også være, at du er i tvivl om, hvad du vil, når du er færdig med skolen. I midten af ugen får du svar på nogle af dine spørgsmål, men du må vente længere tid på at blive helt afklaret.Ugens råd: Vær tålmodig, så går det hele!
Foto: Shutterstock
Der sker mest omkring dig tirsdag og onsdag, og du vil faktisk få det bedre end du plejer både fysisk og mentalt. Du har nemt ved at stole på dine mavefornemmelser i denne uge, og den føles mere klar end normalt. Måske aflyser du eller dine veninder nogle af jeres aftaler, men det er kun godt. Så får du nemlig også tid til at gøre tingene i dit eget tempo!Ugens råd: Det er okay at skrue lidt ned for tempoet!
Foto: Shutterstock
Din familie og livet derhjemme er i fokus lige fra ugens start – måske I skal lave noget hyggeligt sammen? Det vil være nemmere for dig at håndtere tingene i denne uge, og du bliver mere klar over, hvordan de forskellige ting hænger sammen – det kan både være derhjemme og i skolen. Hvis I har været lidt uenige om noget derhjemme, så begynder det at løse sig i denne uge!Ugens råd: Brug masser af tid med din familie!
Foto: Shutterstock
Din uge bliver rimelig stille og rolig og du vil have tid til at få gjort nogle ting færdige – måske får du endelig afsluttet et skoleprojekt eller får orden på værelset! Du nyder virkelig, at du kan slappe af, fordi det er med til at give dig en god hverdag. I weekenden kan det godt være, at du kan mærke en anden energi end den rolige – dine tanker vil nemlig køre ret meget rundt i hovedet. Det kan være du skal prøve at skrive dem ned?Ugens råd: Nyd, at du endelig kan slappe af og prøv at se, om du kan samle dine tanker!
Foto: Shutterstock
Tingene ændrer sig pludselig midt på ugen, og det er nærmest magisk! Nu ser tingene helt anderledes ud, og du bliver meget mere positiv – det gør det nemmere for dig at vise, hvem du virkelig er, og hvad du kan. Hvis du er lidt kreativ, så er ugen rigtig god til at starte nogle krea-projekter – og så kan du jo passende smide resultatet på Instagram, du vil nemlig også have godt af lidt opmærksomhed!Ugens råd: Udnyt, at du måske er lidt mere modig, end du plejer!
Foto: Shutterstock

Læs mere om