Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 13)

Af Redaktionen 26. marts 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs ugens horoskop, og find ud af, hvad du skal gøre for at få den bedste uge. Måske skal du tænke lidt mere på dig selv? Læs her og find ud af det.

Horoskopet for denne uge fortæller dig, hvad du kan gøre for at få den bedste uge. Måske skal du være lidt på vagt over for en bestemt person? Læs dit horoskop, og find ud af, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge13)

Sørg for, at du har styr på din penge-situation, for der vil være fokus på din økonomi i denne uge. Har du penge til alt det, du gerne vil? Eller skal du planlægge din opsparing lidt bedre?Ugens råd: Spørg om hjælp, hvis tingene bliver uoverskuelige for dig.
Det er vigtigt for dig at have ro omkring dig i øjeblikket, hvilket måske ikke er så nemt, fordi der hele tiden er mennesker omkring dig. I løbet af weekenden, vil du møde eller være sammen med en person, som du får et crush på.Ugens råd: Vær åben for kærlighed.
Der er en masse opgaver, som kræver al din tid i øjeblikket. Der er faktisk også en del forventninger til dig, men dem skal du ikke tage dig af. Gør det så godt, som du kan.Ugens råd: Få ryddet op i din kalender.
Lige i denne uge kniber det med overskud og kræfter. Sådan plejer det ellers ikke at være for dig. Pas på med at presse dig selv for hårdt hverken psykisk eller fysisk. Pres ikke dig selv fysisk eller psykisk mere end du kan klare. Ugens råd: Tag en pause fra træning.
Du føler dig ikke fri til at sige din mening, hvilket bliver mere og mere tydeligt for dig, som ugen skrider frem. Det er anstrengende, at du ikke kan være ærlig. Men det er heldigvis kun for en periode.Ugens råd: Være stolt af dig selv og stå ved dine holdninger.
Hvis du har en kæreste eller et crush, så regn med, at han eller hun har brug for din opbakning i weekenden. Ellers har du det faktisk fint nok med at slappe af i dit eget selskab i denne uge.Ugens råd: Vær der for dem, der har brug for dig. Men husk dig selv!
Din kæreste og din veninde har brug for din opmærksomhed i denne uge. Det kan godt være svært at give dem begge lige meget opmærksomhed, men du må gøre det så godt, som du kan. På søndag får du en rolig dag.Ugens råd: Lav en ”mig-dag”, hvor du forkæler dig selv.
Dine veninder står i kø for at hjælpe dig med de ting, du synes er svære. Du skal ”bare” huske at spørge om hjælp. Du har alt for meget at se til i øjeblikket, så det skal du huske, inden du siger ja til nye aftaler/opgaver.Ugens råd: Hold helt fra fra alt i weekenden.
Du er ret utålmodig og urolig, men bare rolig; det går over på onsdag. Derefter kan du tage dte helt roligt og slappe af. Dit humør bliver også bedre i weekenden, og der venter en del succesoplevelser. Yay! Ugens råd: Vær tålmodig, selv om det er svært.
Du er hurtig til at udtale dig om alle mulige ting i denne uge, men måske skal du lige tælle til 10, inden du åbner munden? Derudover skal du bare være ligeglad med, at folk er lidt negative for tiden. Det har ikke noget med dig at gøreUgens råd: Vær ekstra positiv.
Din energi er ved at vende tilbage. Men du kan godt fornemme, at vejen forude ikke er helt nem, og derfor sænker du tempoet. Så har du tid til at tænke dig rigtig godt om i forhold til din fremtid. Ugens råd: Læg en plan for, hvad der skal ske det næste stykke tid.
Du har behov for at være alene for tiden. Måske er det derfor en god idé at melde ud til din familie, så de ikke bliver bekymrede for dig. Du plejer jo ellers at have aftaler hele tiden. I weekenden, og især søndag, får du energien til at være sammen med andre mennesker igen.Ugens råd: Sig din mening.

Læs mere om