horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 13)

Af Redaktionen 24. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er et par stjernetegn, der har held i kærlighed ifølge ugens horoskop... Er du en af dem? Læs med, og få råd til at få den bedste uge.

Bliv godt klædt på til denne uge med horoskopet for uge 13. Måske er ud født i et mere heldigt stjernetegn end dine veninder?

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs ugens horoskop i galleriet:

Ugenshoroskop(uge13)

Du føler dig ret presset, og der er ingen, der kan hjælpe dig. Du må selv gøre noget ved problemerne, og det kan du også godt, men det har nogle konsekvenser. Du må ændre lidt ved dine venskaber, og det er ikke nemt, for det har du ikke lyst til. Men det er ikke første gang. Du står i den situation, så du ved, hvad du skal gøre for at ændre på tingene.Ugens råd: Du skal være mere viljestærk, før tingene lykkes.
Foto: Shutterstock
Du vil gerne have, at folk bliver klar over, hvad du er god til. I den seneste stykke tid har du gjort noget ud af at skrive ned eller tænke på, hvad du er kan – måske i forbindelse med et fritidsjob. Du er meget utålmodig, men du bliver mere rolig på onsdag, hvor din familie hjælper dig.Ugens råd: Du er nødt til at slappe af, hvis det, du vil, skal lykkes.
Foto: Shutterstock
Det ser ud til, alt er roligt omkring dig. Men alligevel sker der noget, som du ikke kan gøre noget ved. Der sker nemlig forandringer hjemme i din familie eller det sted, du bor. Der er også nye udfordringer i skolen, som du gerne vil løse, men du er nødt til at gøre det på din egen måde.Ugens råd: Det er bedst, hvis du arbejder alene i skolen.
Foto: Shutterstock
Der er så meget, du gerne vil, men du er nødt til at tage det lidt mere roligt og tænke på dig selv og dit helbred. Du har ikke så meget energi i øjeblikket, så du bliver hurtigt træt og gider ikke mere. Men du har masser idéer – de står nærmest i kø! Især den idé, du får på mandag, sætter sig fast i hovedet på dig. Ugens råd: Skriv dine idéer ned, så kan gøre noget ved dem senere.
Foto: Shutterstock
Du skal være opmærksom, hvis du er på udkig efter en kæreste. Der er mulighed for, der sker noget romantisk i ugens første dage, hvis du altså tør kaste dig ud i det. Den sidste del af ugen går du meget op i at holde fast i de nye rutiner, du har fået dig – måske spiser eller motionerer du anderledes eller gør ting anderledes i din hverdag.Ugens råd: Du er nødt til at pleje dit helbred.
Foto: Shutterstock
Noget er blevet for gammelt og brugt og skal skiftes ud. Det er ikke første gang, du oplever det – sidst var i november måned. Nu er udfordringen der igen, og du har mulighed for at gøre noget ved problemet denne gang. Hvis ikke du gør det, er der igen mulighed for det i slutningen af sommeren.Ugens råd: Vær opmærksom, for du kan finde kærligheden i løbet af ugen.
Foto: Shutterstock
Der har været ret uroligt hjemme hos dig, men det er blevet mere roligt, efter du har fundet en løsning på problemerne. Det gør dig mere rolig et stykke tid, men der er stadig en masse at arbejde med. Der er nemlig nogle ting i jeres bolig, der ikke er helt på plads, og det er der mange i din familie, der er utilfredse med. Du er nødt til at gøre noget!Ugens råd: Find en balance mellem skole og familieliv.
Foto: Shutterstock
Du har lige haft en meget hektisk uge, så i denne uge skal du slappe lidt mere af. Din kæreste eller ven hjælper dig med at få overblikket tilbage en af de første dage. Du bliver tilbudt at være med i et projekt, men du er nødt til at sige nej, selv om du egentlig gerne ville. Du har ikke tid, for du har så mange andre opgaver at se til. Hvis du bare går efter det, du vil, skal du nok få et bedste resultat.Ugens råd: Slap af, selv om det er svært.
Foto: Shutterstock
Du holder dig lidt mere tilbage og lader andre komme til. Det passer dig fint i øjeblikket, for du kan alligevel ikke få lov til at gøre det, du havde tænkt dig. Det må du vente lidt med. Imens må du tænke over dine planer igen, for det bliver de kun endnu bedre af. Du finder ro i midten af ugen.Ugens råd: Du får en idé først på ugen, men vent med at gør noget ved den!
Foto: Shutterstock
Du har mulighed for at blive hørt i denne uge, for der er en person, der gerne vil vide noget om det, du er megagod til. Det er især i midten af ugen, at du skal fortælle om det, du ved, og du er god til det, for du har styr på dine ting, så du behøver ikke forberede dig. Du kommer med nye informationer, som ingen har hørt om endnu, og det bliver et hit.Ugens råd: Vær positiv, når der sker forandringer.
Foto: Shutterstock
Du bruger meget tid på at spare op, hvis du på et tidspunkt skulle løbe tør for penge. Det er også ret vigtigt, for du får brug for din opsparing. Du begynder at interessere dig lidt for meditation i denne uge, og du nyder for en gangs skyld at læne dig tilbage og lade andre bestemme lidt i et stykke tid.Ugens råd: Du er klar til at gå i gang med dine nye projekter.
Foto: Shutterstock
Du skal være mere vågen, så du kan løse de udfordringer, der kommer hurtigt og uventet. Det er du ikke vild med, for du synes slet ikke, du har overskud til at være klar på den måde. Heldigvis er der andre omkring dig, der kan hjælpe dig. Du tænker meget over et samarbejde med en eller flere personer, og mandag bliver en meget følelsesladet dag.Ugens råd: Hold dig ikke tilbage, hvis du har brug for hjælp.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om