Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 12)

Af Redaktionen 16. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaas! Så er det igen blevet tid til ugens horoskoper. Læs dit horoskop her!

Tænker du meget over tingene, har du brug for at slappe af eller er du mon en af dem, der gerne vil lave om på noget i hverdagen? Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge122020

Ugens horoskop
Hvis du har brug for hjælp til noget i skolen eller derhjemme, så skal du ikke være bange for at sige ja, hvis nogle tilbyder dig at hjælpe. Det kan også være en idé at snakke med dine veninder om det, for måske de også godt kunne bruge din hjælp til noget – og så kan I jo alle støtte og hjælpe hinanden. Hvis du går og bekymrer dig om noget i fremtiden, så prøv at lade vær med overtænke det. For måske viser det sig, at der slet ikke er grund til bekymring!Ugens råd: Brug tid med de personer, som gør dig glad.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er noget, du gerne vil lave om på. Det kan for eksempel være din morgen- eller aftenrutine, en dårlig vane eller noget helt tredje. Hvis du virkelig gerne vil ændre på noget, så prøv at sætte nogle små mål for dig selv – så bliver det nemlig meget lettere at overskue og holde. Hvis tingene bliver lidt kedelige i skolen, så prøv at tænke mere kreativt – så bliver det måske lidt sjovere!Ugens råd: Små ting kan også gøre en forskel!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du længe har gået og drømt at købe noget helt bestemt, så er det måske nu du skal gøre det? Du har i hvert fald lyst til at forkæle dig selv, men du skal selvfølgelig også være realistisk – for hvis du ikke har råd, så kan det jo ikke lade sig gøre. Måske kan det også være nok at forkæle dig selv med en god omgang bland selv-slik og hygge med veninderne?! Hvis du skal bruge weekenden med din familie, så kan du være helt sikker på, at det bliver hyggeligt!Ugens råd: Lav noget sjovt i weekenden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du måske har brug for at slappe af i denne uge, så kan det godt være, at du ikke rigtigt har tid til det. Måske du skal se, om du kan lave lidt om i dine planer, så du ikke bliver for presset? Hvis du har et crush, så vil du gøre alt for, at personen er glad – og han eller hun vil helt sikkert sætte pris på, at man altid kan regne med dig. Søndag får du en virkelig god idé, som du gerne vil prøve af hurtigst muligt. Det kan for eksempel være en idé til et sjovt krea-projekt!Ugens råd: Husk at sætte tid af til ren afslapning.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge står den på masser af samarbejde. Det kan for eksempel være gruppearbejde i skolen, men det kan også være at du og dine veninder, er ved at planlægge noget sammen, hvor I skal blive enige om en masse ting. I løbet af fredagen får du virkelig meget energi og det passer helt perfekt, for så er du megaklar til weekenden! Hvis du ikke helt ved, hvad du skal bruge weekenden på, så kan du måske forkæle dig selv med ny neglelak og lækre ansigtsmasker?Ugens råd: Det behøver ikke være kedeligt, når man ikke har nogle planer.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du ikke har så mange planer i denne uge, så er det måske nu, du skal bruge tid på at binge alle de film og serier, som du godt kunne tænke dig at se?! Hvis I skal lave gruppearbejde i skolen, så er det en god idé at huske at lytte til de andre i gruppen. Men du skal selvfølgelig også selv fortælle dem om dine idéer og tanker! Sidst på ugen får du mere energi – måske den skal bruges på en lang gåtur udenfor med din BFF?Ugens råd: Se en god film eller serie!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, du virkelig brænder for, så er du ikke bleg for at fortælle andre om det. Det kan for eksempel være, at du har fået en ny fritidsinteresse, som du går meget op i eller at du går meget op i at passe på klimaet. Selv om du synes, at det er megaspændende at fortælle om, så husk også at give plads til at andre kan fortælle om deres interesser eller meninger. Sidst på ugen kan du godt komme til at føle dig uretfærdigt behandlet …Ugens råd: Jo mere du lytter til andre, jo mere vil de også lytte til dig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du virkelig lyst til at købe noget og især op til weekenden. Det kan for eksempel være nyt tøj eller et par nye sko. Derfor kan det godt være, at du prøver at undgå at komme forbi butikker, hvor du ved at du bliver fristet. Hvis du vælger ikke at købe noget, så kan du jo prøve at kigge alt det tøj igennem, som du ikke har brugt i lang tid. Måske finder du noget, som du faktisk kan blive ret glad for igen? Du kan også arrangere en tøjbytte-dag med dine veninder – på den måde kan I alle få noget nyt helt uden at bruge penge.Ugens råd: Undgå at bruge penge på noget, som du i virkeligheden ikke har brug for.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har mange lektier eller opgaver, du skal have færdige i denne uge, så kan du være sikker på at din familie og dine veninder er klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Især din familie kan nemlig mærke på dig, hvis du har brug for en ekstra krammer eller et godt råd. Hvis der er noget, du går og drømmer om, så prøv at sætte nogle mål, som du kan gå efter. Så bliver det måske nemmere at nå din drøm!Ugens råd: Hvis tingene ikke går efter planen, så går det nok alligevel!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I skolen kan det være, at du skal arbejde sammen med nogle, som du ikke er vant til. I stedet for at se negativt på det, så prøv at være så positiv som muligt – så skal det nok blive godt! Det kan også være, at du gerne vil prøve at arbejde mere alene i skolen, fordi du føler, at du så har mere styr på tingene. Uanset hvad, så vil et positivt syn på tingene gøre det hele meget sjovere!Ugens råd: Vær positiv og åben!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du tænker en del for tiden – og måske endda også over fremtiden. Det kan for eksempel være fordi, der er noget, du drømmer om at opleve eller en helt bestemt skole, du drømmer om at gå på. Det kan også være, at du tænker over, hvad du mon kommer til at arbejde med, når du bliver stor og hvordan dit liv bliver. Men selv om det kan være godt at tænke på fremtiden, så husk også at leve i nuet!Ugens råd: Snak om drømme med dine veninder!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige for tiden snakker du rigtig godt med en person i din familie. Det kan være en af dine søskende, din kusine eller en helt anden. Uanset hvem det er, så elsker I at snakke sammen og bruge tid sammen. Hvis du har brug for hjælp til noget, så kan det være en god idé at snakke med nogen om det først på ugen, så du ikke går for længe alene med det. Hvis du har mange lektier for i øjeblikket, så prøv at planlægge, hvornår du skal lave hvad. Det kan nemlig hjælpe med at gøre det mere overskueligt! Ugens råd: Det er godt at række ud til andre, hvis man har brug for hjælp eller støtte.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.