Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 12)

Af Redaktionen 19. marts 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad siger stjernerne om din uge? Find ud af det lige her i ugens horoskop for uge 12.

Skal du dedikere ugen til dig selv, eller er det vigtigt, at du bruger tiden på at hjælpe andre? Og hvordan kommer det til at gå med kærligheden?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Det kan du blive meget klogere på lige her.

Ugens horoskoper (uge 12):

Ugenshoroskop(uge12)

Hvis du godt kunne tænke dig at rejse, så tænk over, hvad dit mål med at rejse er. Vil du gerne slappe af eller opleve ting? Andre kulturer og lande fascinerer dig, og du har alle mulige gode oplevelser foran dig.Ugens råd: Dyrk dine interesser max i denne uge!
Energien er i denne uge god, hvis du gerne vil høres eller ses af ham den søde. Så sørg for at gøre noget ved det NU! Et tæt samarbejde med en veninde kan både være godt og skidt. Prøv at lade være med at tænke på, hvordan det plejer at gå, men tro på det gode i folk.Ugens råd: Tag første skridt.
Du er 100 procent fokuseret på skolen og dine lektier. I løbet af weekenden fornemmer du tydeligt, at din kæreste eller flirt har brug for noget, du ikke har tænkt på før, fordi du netop kun har været fokuseret på skolen og ikke særlig meget andet.Ugens råd: Husk også dine veninder!
Du har i noget tid været meget optaget af dig selv, og ikke så meget andet, men NU får du pludselig øje på verden omkring dig. Du laver aftaler med dine veninder, og I skal helst ikke være hjemme. Du trænger nemlig til at komme ud. Hvis du har dating-planer, så læg dem lørdag.Ugens råd: Gør det, du har lyst til.
”Kan selv, vil selv”! Det er det motto, du lever efter lige nu. Du vil styre tingene selv og stå på egne ben. Det kan du også sagtens. Problemet er bare, at man jo engang imellem har brug for hjælp, selv om man ikke vil indrømme det.Ugens råd: Husk at bede om hjælp, når det er nødvendigt.
Du skal tænke meget over at slappe lidt af i denne uge. Du har altid SÅ meget at se til, og du skal altså passe på, at det hele ikke bliver for meget. Du tænker også meget på at spare op, men lige i denne uge, skal du prøve ikke at tænke over det.Ugens råd: Prøv at dyrke yoga for at finde ro.
Du er ret stædig for tiden, men faktisk også ret positiv overfor alle opgaver, du bliver stillet overfor. Fedt! Men du har nogle mål, du gerne vil nå, så derfor skal du fokusere 100 procent på opgaverne. Men det kan du også sagtens i denne uge.Ugens råd: Dediker denne uge til dig selv!
Du har et tæt samarbejde med en anden person kørende i denne uge, og hvis du føler dig stresset, så kan det nemt gå ud over jeres samarbejde. I løbet af lørdagen beslutter du at gøre noget godt for dig selv.Ugens råd: Vær opmærksom på, hvordan du taler til andre, når du er stresset.
I løbet af tirsdagen bliver du nødt til at tage dig af en person, der kommer meget tæt ind på livet af dig. Måske lidt for tæt. Det føles i hvert fald grænseoverskridende. Du må selv sige fra, hvis det bliver for meget. Men du skal råbe lidt højt, for at blive hørt. I weekenden bliver du lidt træt.Ugens råd: Brug weekenden på at slappe af.
Du har stadig meget brug for at være alene, passe dig selv og fordybe dig i dine egne ting. Men det kan du ikke rigtig i denne uge, for der er hele tiden personer omkring dig, som du skal forholde dig til. De har nemlig brug for dig.Ugens råd: Fordel tiden mellem dig selv og dem, som har behov for dig.
Du er mega girlpower-agtig i denne uge, og klarer de fleste ting selv. Du får ikke den hjælp, du måske havde regnet med, men det er du fuldstændig kold overfor og kører tingene selv. Sidst på ugen bliver du dog mere og mere frustreret over, at ingen tilbyder deres hjælp, så der kan du godt ryge op i det røde felt. Men du fortjener virkelig at rase ud.Ugens råd: Sig tingene, som de er.
Du tænker meget over, om det nu er en god idé at arbejde sammen med din kæreste i forskellige situationer. For eksempel i skolen. Du synes nemlig ikke rigtigt, at din mening bliver hørt på samme måde, som hvis I ikke var kærester. Derhjemme har familien brug for dig.Ugens råd: Prøv at arbejde alene i en periode.

Læs mere om

MestLæste