Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 12)

Af Redaktionen 20. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tvillingerne kommer til at sige noget helt forkert, mens skorpionen hygger sig med sit crush. Se, hvad dit horoskop siger om din uge.

Det er blevet mandag og dermed tid til endnu et ugehoroskop. Hvad mon stjernerne siger om din uge denne gang?

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Skynd dig at finde dit stjernetegn i galleriet, og tjek det ud.

Horoskop for Uge 12

Ugenshoroskop(uge12)

Du tænker meget over, hvad du har råd til, og hvad du ikke har råd til. Det er altså en god idé at tjekke din konto frem for at gætte sig til, hvor meget der står på den.Ugens råd: Tag dig god tid, og få detaljerne med.
Foto: Shutterstock
Du føler dig presset – især sidst på ugen – men det handler faktisk mest om, at du selv gerne vil klare mere, end du har overskud til. Du må gerne overlade noget arbejde til andre.Ugens råd: Brug tid på dig selv, så du kan få styr på dine følelser.
Foto: Shutterstock
Du har svært ved at ændre på dårlige vaner. Du er utålmodig og kommer til at sige noget, som din kæreste eller crush ikke bliver særlig glad for at høre. Heldigvis er han eller hun villig til at tale om tingene.Ugens råd: Prøv at styre din irritation, selv om det er svært.
Foto: Shutterstock
Du har vildt travlt, og der er rigtig mange personer, du skal arbejde sammen med. Men nogle gange kan man faktisk godt være for mange mennesker til at løse en opgave ordentligt. Ugens råd: Lyt til den person, der har brug for din hjælp på lørdag.
Foto: Shutterstock
Du har lyst til at tage initiativer og prøve noget nyt. Du gider ikke tale om tingene, men vil hellere bare kaste dig ud i det og se, hvad der sker. Måske tager du på en spontan ferie?Ugens råd: Pas på med at forvente for meget på lørdag. Du kan nemt blive skuffet.
Foto: Shutterstock
Du har store planer, men har svært ved at føre dem ud i livet. Din kæreste vil gerne hjælpe, men i virkeligheden vil du bare gerne gøre tingene selv uden indblanding fra andre.Ugens råd: Tal om tingene.
Foto: Shutterstock
Du har lidt svært ved at finde balancen lige nu. Du kommer nemt til at love mere, end du kan holde, og det giver både stress og irritation. Du får en eller flere undskyldninger.Ugens råd: Hold lav profil
Foto: Shutterstock
Du får en stille og rolig uge, som du kan bruge på at hygge dig med din flirt, for du har en fornemmelse af, at det godt kan udvikle sig til den helt store kærlighed.Ugens råd: En gang imellem må du indrette dig efter andres normer.
Foto: Shutterstock
Du føler dig ikke godt tilpas. Det er, som om du fornemmer, at en konflikt nærmer sig i horisonten, og du får svært ved at klare den på charmen. Tænk over, hvad du kan gøre for at løse det.Ugens råd: Vent med at gøre noget, før du har fået andres mening.
Foto: Shutterstock
Din familie er i fokus i denne uge. Alle har en mening om noget, og det kan være svært at få et ord indført. Lyt til de andre, før du siger din mening. I virkeligheden handler det ikke ret meget om dig.Ugens råd: Brug lørdagen til at slappe af.
Foto: Shutterstock
Du tror, du er ved at nå i mål, men tingene tager meget længere tid, end du tror. Du bliver nødt til at være forberedt på, at nogle ting skal gøres forfra igen og igen.Ugens råd: Vær tålmodig.
Foto: Shutterstock
Du holder dig lidt for selv i øjeblikket, for du overvejer, hvordan du bedst får andre til at lytte til dine gode idéer. Men pas på, du ikke bliver overhalet af andre i mellemtiden.Ugens råd: Tænk dig om, før du tager en beslutning.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.