Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 11)

Af Redaktionen 9. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det mon tid til forandring, forelskelse eller forårsrengøring? Det er noget af det, ugens horoskoper fortæller om. Læs dit horoskop her!

Er du en af dem, der trænger til lidt forandring? Er du forelsket? Eller har du svært ved at gennemskue dine følelser? Det er noget af det, som du kan læse om i ugens horoskoper.
Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad du kan forvente i ugens løb!

Horoskoperuge112020

Ugens horoskop
I denne uge kan du godt regne med at få mere opmærksomhed, end du plejer og det har du det helt fint med - især hvis det er fra dit crush! Du vil nemlig gerne vise alle, hvem du er og hvad du kan. Det kan for eksempel både være i skolen eller til en af dine fritidsaktiviteter. Hvis dine veninder har meget at se til i øjeblikket, så kan det være, du skal spørge om du kan hjælpe dem med noget? Det vil de helt sikkert blive glade for.Ugens råd: Vær ikke bange for at vise, hvad du kan!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt føle dig lidt splittet for tiden. På den ene side vil du nemlig rigtig gerne følge godt med i skolen og gøre dit allerbedste. På den anden side så dagdrømmer du ret meget – og det kan godt påvirke din koncentration i skolen. Men heldigvis så finder du ud af, hvordan du skal håndtere det. Sejt! Du synes måske, at hverdagen er blevet lidt kedelig – måske du kan finde en måde at gøre den sjovere på?Ugens råd: Brug tid på noget, som DU synes er sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du trænger til noget forandring eller til at prøve noget nyt. Det kan for eksempel være, at du godt kunne tænke dig at få en ny frisure eller hårfarve, afprøve en ny stil eller en ny hobby. Husk på, at selv små ting kan gøre en forskel. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, så kan du sætte en dag eller aften af til max hygge – måske en filmaften med dine veninder?Ugens råd: Stol på dig selv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du længe gerne har ville i gang med den helt store forårsoprydning- og rengøring på værelset, så er det på tide at komme i gang. Find ud af, om der er noget, du kan give væk til dine veninder eller genbrug og om der er noget, du mangler. Midt på ugen får du heldigvis masser af energi, så måske det er der, du skal gå i gang?! I weekenden er dit humør virkelig godt og det er jo perfekt, hvis du har sjove planer!Ugens råd: Nyd dit gode humør!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du i sidste uge synes, at alting var lidt uoverskueligt, så kan du endelig ånde lettet op. I denne uge har du nemlig helt styr på tingene og er god til at holde overblikket. Det kan både være i skolen, hvis I skal lave gruppearbejde, men også hvis du har mange ting at se til i fritiden. Du bliver meget inspireret af dine veninder i øjeblikket, men du skal huske også at følge dit eget hjerte og dine egne idéer.Ugens råd: Nyd, at du har styr på tingene!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, som du virkelig brænder for, så er det måske på tide at gøre noget ved det. Det kan for eksempel være, at du længe gerne har ville i gang med noget kreativt, kaste dig ud i en ny hobby eller noget helt tredje. Hvis du ikke har helt styr på, hvad du bruger dine lommepenge på, så kan det være en god idé at få overblik over det – især hvis der er noget, du gerne vil spare op til. Du kan måske lave en aftale med dig selv om, hvor mange penge du må bruge om måneden og hvor mange du skal gemme til dit drømmekøb.Ugens råd: Gå efter dine drømme!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er forelsket, så er der gode chancer for, at det er gengældt! Selv om du måske er i tvivl om, om dit crush nu også er vild med dig, så finder du højst sandsynligt ud af det inden weekenden. Hvis det viser sig, at følelserne ikke er gengældte, så husk på, at det ikke er verdens undergang – og at du skal nok finde den person, som er den bedste for dig.Ugens råd: Hvis du er forelsket, så husk at nyde det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Din familie er i fokus i denne uge – måske I har hyggelige planer sammen i weekenden? De støtter dig altid og vil gøre deres allerbedste, for at du har det godt. Det gør dig tryg. I skolen kan det godt være, at du har mange lektier og opgaver at se til. Derfor kan det være en god idé at planlægge ugen, så du ved, hvornår du har tid til at slappe af – så har du nemlig noget at se frem til!Ugens råd: Brug tid med familien.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I begyndelsen af ugen tænker du mere over tingene end du plejer. Du ville måske ønske, at du kunne se ind i fremtiden, så du kunne få svar på alle de spørgsmål, du går og tænker over. Men det kan man desværre ikke, så i stedet for kan det være, at du skal snakke med dine veninder om dine tanker? I skolen går du lige for tiden meget op i, at du skal klare dig godt og gøre tingene rigtigt – især når det kommer til større opgaver, som I skal lave.Ugens råd: Husk, at hvis du gør dit bedste, så er det godt nok!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Åh, du kan godt føle, at ugen går virkelig langsomt. I hvert fald indtil onsdag, hvor tingene måske begynder at gå lidt hurtigere. Måske er det fordi, der er noget i weekenden, som du glæder dig helt vildt meget til?! Hvis du trænger til at få ryddet op og gjort rent på værelset, så er det en god idé at få det overstået først på ugen. Så kan du nemlig bruge resten af ugen på nogle ting, som er meget sjovere!Ugens råd: Få overstået de kedelige ting, så du kan nyde resten af ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I begyndelsen af ugen kan du godt føle dig meget forvirret og i tvivl. Det kan være fordi, du har svært ved at finde ud af, om du har fået følelser for en person – og om det er gengældt. Hvis du har nemt ved at blive forelsket, så husk også at passe på dig selv. I denne uge vil det være godt at bruge tid med dine veninder. I kan jo for eksempel holde en film- eller spilaften?Ugens råd: Gør noget godt for dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan mærke, at du får mere og mere energi i løbet af ugen, som du snart skal slippe løs og bruge. Men det er ikke helt sikkert, at du kan bestemme dig for, hvad du har lyst til at lave. Måske du skal høre dine veninder ad, om de har nogle gode idéer? Hvis du har mange ting at se til det næste stykke tid, så kan det være en god hjælp at lave en plan over de ting, du skal nå. På den måde kan du nemlig nemmere holde overblikket!Ugens råd: Find noget sjovt at bruge din energi på!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste