Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 11)

Af Redaktionen 11. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev det mandag igen, og det er tid til at læse, hvad stjernerne siger om din uge!

Horoskoper kan fortælle dig, hvad du kan gøre, for at din uge bliver endnu bedre! Det er da megafedt, ik? Så skal du mon planlægge dig til en bedre uge, slappe mere af eller holde lidt ekstra øje med dit crush? Find dit stjernetegn i galleriet herunder og læs hvad dit horoskop siger om din uge.

Læs også: Hvilket Insta-filter passer til dit stjernetegn?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge112019

Ugen flyver afsted, så det kan godt være, at du nogle gange lige skal stoppe op og mærke efter i maven. Du kan nemlig godt tvivle på, om det du er i gang med, også er det, du føler er det rigtige. Tag den tid du skal bruge til at finde ud det. Du vil virkelig gøre noget godt for dine veninder, men det er ikke sikkert, at det liiige skal være i denne uge. Torsdag og lørdag kan du godt få lidt udfordringer…Ugens råd: Husk at trække vejret og mærke efter, om du er okay!
Foto: Shutterstock
Samarbejde er virkelig i fokus i denne uge. Det kan både være samarbejde i skolen, til din fritidsinteresse eller derhjemme. Det vil være vildt godt, hvis du får helt styr på alle dine planer og aftaler. Så vil du nemlig få mere ro på og måske få en del mere energi, så du kan holde dine aftaler. Lørdag har du endelig tid til at lave det lige det, du har lyst til!Ugens råd: Planlægning giver dig mere overskud!
Foto: Shutterstock
I denne uge kan du godt have svært ved at finde ud af dine følelser. Først føler du det ene, så det andet… Især onsdag, torsdag og fredag skal du nok være lidt ekstra tålmodig! Der kan være nogle ting i skolen, der irriterer dig og som kan være lidt svære at komme igennem. Men husk dig selv på, at du er stærk og prøv at holde dit overblik! Det er nemlig ikke sikkert, at dine klassekammerater hjælper specielt meget, så måske skal du indstille dig på at klare dig selv.Ugens råd: Tæl til 10, hvis du er ved at miste tålmodigheden!
Foto: Shutterstock
Dine veninder vil gerne have dine gode råd og din hjælp, og du vil virkelig gerne være der for dem. Men husk at mærke efter, om de også hjælper dig, og om du faktisk har tid til det. Dem, du er sammen med torsdag og fredag vil have særligt brug for støtte og bekræftelse – og især fredag skal du altså være lidt opmærksom, så du ikke ender med at spilde din tid.Ugens råd: Vær sammen med dem, der også vil dig det bedste!
Foto: Shutterstock
Du er indstillet på, at du ikke altid får din vilje, når du samarbejder med andre. Og det får du brug for i denne uge! Det kan både være i skolen eller med dine søskende. Du har meget energi, og du er god til både at fremlægge og snakke med andre. Hvis du spiller dine kort rigtigt, så er du virkelig tjekket og har styr på tingene – og det synes andre også!Ugens råd: Nogle gange kan det betale sig, at ”være den voksne”.
Foto: Shutterstock
Tingene går ikke helt som du vil have det i denne uge – så vær forberedt på lidt udfordringer. Det kan især være i forbindelse med familiearrangementer eller måske noget derhjemme. Hvis der opstår en udfordring eller noget uenighed i weekenden, så er det okay at bruge tid på at løse det ordentligt. Hvis du har en kæreste, så kan det godt være, at han/hun har mange ting at se til lige nu, og derfor må du være lidt tålmodig.Ugens råd: Du bliver kun sejere af en udfordring!
Foto: Shutterstock
Hvis du ikke har en kæreste, så kan det altså være, at der sker noget på kærlighedsfronten i denne uge! Det kan godt være, at du skal være lidt ekstra opmærksom – ellers er det ikke sikkert, at du lægger mærke til det. Prøv at være åben og udadvendt, det kan nemlig godt være, at andre tror, at du ikke gider snakke med dem. Den person, der er lidt vild med dig, har meget energi - på en god måde! Kærlighedschancerne er rigtig gode i denne uge.Ugens råd: Hav øjnene åbne – så finder du måske kærligheden!
Foto: Shutterstock
Du skal passe på, at du ikke har alt for meget at se til i denne uge, ellers kan du nemt blive lidt stresset. Især sidst på ugen kan du føle dig lidt udmattet – måske er der nogle ting, der skal på plads derhjemme, eller du har måske stadig ikke fået ryddet op på dit værelse? Heldigvis falder det hele på plads, og så kan du nyde din lørdag, som måske står på et gensyn med en gammel ven eller veninde. Eller måske en gammel flirt, der blusser op igen!Ugens råd: Husk at slappe af!
Foto: Shutterstock
Du tænker en del over dine fremtidsplaner, og du kan beslutte noget helt uden at spørge andre. Du vil have ekstra frihed til at bestemme selv og føre dine idéer ud i livet. Måske i forbindelse med din konfirmation? Det kan godt være, at du nogle gange føler dig lidt urolig eller har lyst til at ændre på noget. Det er en god idé at finde ud af, hvad det er du gerne vil lave om på!Ugens råd: Stol på dine idéer og dig selv!
Foto: Shutterstock
Du kan godt blive lidt overrasket, fordi du får masser af hjælp og støtte af din familie i denne uge – til noget, du ikke lige havde regnet med. Det kan godt være, at tingene ikke er helt som de plejer derhjemme, og det skal du lige vænne dig til. Hvis du overvejer at tage på efterskole til sommer, så er det faktisk en virkelig god idé, for du vil få mange nye venner og veninder.Ugens råd: Vær åben for forandring.
Foto: Shutterstock
Det vil være megagodt, hvis du bruger ugen på at planlægge og få styr på dine skoleopgaver og pligter. Du har nemlig masser af tålmodighed, og du har måske mulighed for at få hjælp af nogen, som har helt styr på tingene! På den måde kan du få lavet en masse af dine opgaver færdige. Du kan næsten være helt sikker på, at du får knoklet løs i skolen – måske får du endda lavet nogle af dine ting til næste uge! Ugens råd: Når der først er styr på det hele, så kører det for dig!
Foto: Shutterstock
I denne uge kan du dyrke dine egne interesser – og være megakreativ! Du er god til at tænke ud af boksen, og det er dine veninder faktisk også – og I har gå-på-mod. Så I kan altså viiirkelig få lavet nogle sjove og anderledes ting sammen i løbet af ugen. Hvis du har et crush, så er onsdag den bedste dag, hvis du gerne vil flirte lidt med ham/hende!Ugens råd: Nyd, at du virkelig kan have det sjovt!
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste