Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 11)

Af Redaktionen 12. marts 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad fortæller stjernerne mon om din uge? Find ud af det her!

Er det i denne uge, du har gode chancer for at score dit crush - eller er det måske dig, der får ekstra penge mellem hænderne? Det afslører ugens horoskop nederst i artiklen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs dit horoskop for uge 11 herunder:

Uge112018-ugenshoroskop

Du tager tingene meget personligt, og du kan godt føle dig lidt ekstra følsom i denne uge. Samtidig er det en perfekt uge for at få dine drømme til at gå i opfyldelse – og så får du en stærk fornemmelse af, at der er mere mellem himmel og jord.Ugens råd: Go with the flow.
Du føler for at sætte ting i gang, og det er nu, du har tiden til det. Du har nemlig masser af energi, og du elsker at samarbejde med dine klassekammerater og veninder.Ugens råd: Sæt nye projekter i gang.
Hvis du godt kan lide at være kreativ, så er denne uge perfekt til at gå i gang med nye projekter. Du er nemlig fuld af nye idéer, og især i starten af ugen vil du gøre dig en masse tanker.Ugens råd: Lav en makeover på værelset.
Hvis der er en bestemt person, du gerne vil gøre et godt indtryk på, så er det nu, du skal slå til! Især i løbet af tirsdag vi tingene virkelig lykkes for dig. Du vil også få uventet støtte fra din familie, hvilket føles virkelig dejligt.Ugens råd: Slå til nu!
Denne uge er god for dig, når det kommer til athave ekstra penge mellem hænderne – juhu! Husk dog at tænke over, hvad du bruger dem på. I weekenden er der god mulighed for at få slappet af og komme helt ned i tempo.Ugens råd: Spar lidt op.
Du tænker meget over tingene, og det kommer til at give bonus i denne uge. Tingene lykkes nemlig for dig, og du mærker især meget kærlighed og støtte fra familien. Du er i virkelig godt humør, og det smitter af på folk omkring dig.Ugens råd: Send smil til alle.
Du skal være opmærksom på, at du nogle gange kan gøre tingene sværere, end de faktisk er. Skoleopgaver og pligter derhjemme kan nemlig gå meget hurtigere, hvis du bare lige tager dig lidt sammen. Heldigvis ændrer din indstilling sig i løbet af ugen.Ugens råd: Tænk positivt.
Sidste uge var hård for dig, men nu bliver det meget bedre! Du har nemlig mere energi, og du har lyst til at være sammen med veninderne. Så det skal da bare udnyttes!Ugens råd: Arrangér filmaften med veninderne.
Starten af ugen kan føles ret hård, fordi du ikke har så meget energi. Heldigvis ændrer dit humør sig omkring onsdag, og det er tid til selvforkælelse! I weekenden vil du nemlig få travlt med at se alle dine venner.Ugens råd: Planlæg noget alene-tid.
Du er utilfreds med den måde, I taler til hinanden på i klassen, og det har du svært ved at skjule. De andre har det ikke nødvendigvis på samme måde, så der kan opstå lidt skænderier mellem jer. I weekenden vil et pengeproblem blive løst, hvilket føles som en kæmpe lettelse.Ugens råd: Træk vejret en ekstra gang.
Det er tid til oprydning! Måske har du nogle projekter, du har været i gang med længe, som du trænger til at få afsluttet? Men bare rolig – i weekenden kommer der helt ro på, og du får tid til at slappe af.Ugens råd: Få styr på dine ting!
Du har en masse tanker om, hvad du gerne vil, men i denne uge bliver du nødt til at rette dig efter andres ønsker, hvilket føles ret nederen. Du vil dog finde ud af, at det faktisk er klart det bedste at lytte til andres råd.Ugens råd: Lyt til andre.

Læs mere om