Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 10)

Af Redaktionen 2. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kærlige overraskelser og kedelige lektier: dét og meget mere fortæller ugens horoskoper om! Læs dit horoskop her.

Er det mon dig, der kan forvente en kærlig overraskelse? Skifter du mening? Eller er det dig, der synes, at lektierne er liiidt op ad bakke for tiden?! Det kan du finde ud af i ugens horoskop!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge102020

Ugens horoskop
I øjeblikket har du helt styr på, hvad der foregår omkring dig. Du er god til at være opmærksom på, om nogle har brug for hjælp eller har det skidt – for eksempel i skolen. Det er ikke sikkert, at du kan hjælpe hver gang, men så er du god til at finde nogle voksne, der kan. Du er også god til at lytte til dine veninder, når de har brug for det – og det sætter de helt sikkert pris på!Ugens råd: Selv om du er god til at være der for andre, så må du også gerne selv bede om hjælp, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du måske har ret travlt med skole, lektier og fritidsinteresser i øjeblikket, så kan det være en god idé at stoppe op en gang i mellem og huske at trække vejret og slappe ordentligt af. Hvis du synes, at du har for meget at se til, så skal du måske overveje om der er noget, du kan skrue lidt ned for. Der er nemlig ingen grund til, at du føler dig alt for presset – du skal jo også kunne have det sjovt!Ugens råd: Lyt til dig selv og din krop!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er du megagod til at få klaret de lidt kedelige ting først på ugen. Det kan for eksempel være oprydning og rengøring på værelset, lektier og lignende. Måske kommer du også til at opleve noget kærligt i løbet af ugen, som du slet ikke havde regnet med. Det kan for eksempel være, at du får en vildt sød besked fra din BFF eller dit crush. Uanset hvad det er, så gør det dit humør endnu bedre!Ugens råd: Hvis du skruer forventningerne ned, bliver du mere overrasket!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Dit humør ændrer sig i denne uge – og det kan både være til det bedre eller værre. Uanset hvilken retning dit humør går i, så kan det godt få dig til at lave om i dine planer for ugen. Især midt på ugen får du måske lyst til at lave lidt om på dit program. Det kan være fordi, du har brug for at slappe af eller fordi du gerne vil lave noget mere spontant. Hvis du gerne vil sortere ud i din garderobe, så er det en god uge at springe ud i det!Ugens råd: Husk, at tingene ikke altid går som planlagt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det er en god idé at lytte til dig selv og dine mavefornemmelser – også når du er sammen med dine veninder eller andre. I øjeblikket kan det godt være, at du går en del op i stjernetegn og astrologi og prøver at lære dig selv (og måske også dit crush) bedre at kende på den måde. Hvis du har lyst til at prøve at dyrke yoga eller at meditere, så er det en god uge at kaste dig ud i det på! Måske du kan finde nogle gode guides på YouTube?Ugens råd: Tro på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge ser du verden med helt nye øjne! Det kan for eksempel være fordi, du er blevet forelsket og svæver rundt på en lyserød sky, eller fordi du dagdrømmer, og på den måde forsvinder lidt ind i din helt egen drømmeverden. Selv om du er meget positiv og har en dejlig fornemmelse i kroppen i øjeblikket, så kan du godt få lidt problemer med at koncentrere dig om skolen og lektierne …Ugens råd: Glem ikke virkeligheden.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du gerne selv vil bestemme det meste af tiden, så kan du altså godt blive nødt til at rette ind efter dine forældre af og til. Men husk, at de trods alt kun vil dig det allerbedste. Måske er det derfor en god idé at droppe nogle af de diskussioner, som du nogle gange ellers ville tage med dem. I stedet for kan du jo lytte til deres mening og så komme med nogle andre forskellige forslag, hvis du ikke er helt enig. Mon ikke I så kan finde en mellemvej, hvor alle bliver glade?!Ugens råd: Find et kompromis!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har ikke lige så meget energi i denne uge, som du ville ønske. Derfor skal du nok indstille dig på, at tingene måske går liiidt langsommere end du er vant til. Og så kan det være en rigtig god idé at finde tålmodigheden frem. Hvis der er noget, du helt vildt gerne vil, men som dine forældre i sidste ende bestemmer, så er det med at finde de gode argumenter frem!Ugens råd: Vær tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har yngre søskende, så kan du nogle gange godt synes, at de er liiidt irriterende – og det er helt okay. I øjeblikket er du ikke så glad for forandringer - du kan allerbedst lide, når tingene er, som de plejer at være. Det kan både være derhjemme, i skolen eller når det kommer til dine vaner og daglige rutiner. Men måske er det værd at huske, at forandringer og ændringer ikke altid er dårlige?Ugens råd: Tag tingene, som de kommer.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kommer nok til at skifte mening i denne uge – og især i løbet af onsdagen. Det kan for eksempel være i forhold til de planer, du har lavet, eller noget du tidligere har besluttet dig for. Hvis det er noget, der involverer andre, så er det en god idé at sige til dem, at du har skiftet mening – eller at du endnu ikke helt ved, hvad du ender med at beslutte dig for. Sidst på ugen får du en masse gode idéer – måske til noget fedt, du kan lave i weekenden?!Ugens råd: Det er okay at skifte mening.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt føle, at det er op ad bakke at få klaret lektierne for tiden – og især i ugens første dage. Måske det ville være en god idé at arrangere en lektiedate med veninderne, så det bliver lidt hyggeligere at komme igennem! De vil nemlig helt sikkert gerne hjælpe dig – og måske du også kan hjælpe dem med noget? I løbet af torsdagen kommer du i bedre humør og bliver meget mere positiv.Ugens råd: Gør lektier til noget hyggeligt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er en person, som gerne vil have dig med til at prøve noget nyt. Måske en af dine veninder eller en af dine forældre. Men du er ikke helt sikker på, om du har lyst eller ej. Nogle gange kan det være en god idé at prøve noget nyt, men det er lige så vigtigt at du mærker efter i maven, hvad DU har lyst til. Hvis der er noget nyt, du gerne vil have råd til, så kan det være, du skal se, om du har noget i garderoben, som du kan sælge, hvis du alligevel ikke bruger det?Ugens råd: Følg dine egne fornemmelser!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.