Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 10)

Af Redaktionen 4. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er den første mandag i marts, og der er selvfølgelig nye horoskoper! Hvad kan du mon se frem til i den første uge af Marts?

Står din uge i kærlighedens tegn eller dagdrømmer du dagene væk? Dit stjernetegn kan fortælle om både stort og småt! Så hvad mon din uge byder på?

Se hvad stjernerne fortæller om din uge i galleriet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge102019

Nogen vil måske sige, at du ikke altid er heeelt tilstede lige for tiden. Og det kan altså også godt være, at du dagdrømmer lidt i skolen og måske endda også derhjemme… Du skal virkelig koncentrere dig, hvis du skal være 100% tilstede. Måske det kan hjælpe dig, hvis du finder på noget, der motiverer dig? Du er glad for at hjælpe andre, men pas på, at du ikke giver dig selv væk.Ugens råd: Find et fokus, så er det nemmere at komme gennem ugen.
Foto: Shutterstock
Hvis du har en kæreste eller en bedste veninde, er de virkelig i fokus for tiden. Det kan godt være, at der er noget, som du har brug for at tænke over i den forbindelse. Det kan nemlig være lidt svært for dig at se, om andre vil det samme som dig. Du kan godt have det lidt på fornemmelsen, hvis der er noget galt – men du er alligevel ikke helt sikker. Ugens råd: Snak med dine veninder og din kæreste, så I ikke misforstår hinanden.
Foto: Shutterstock
Der er masser af inspiration at hente i denne uge, så vær åben overfor idéer, du får, eller drømme, du har. Du er så heldig, at du rent faktisk kan få mulighed for at føre dine drømme eller idéer ud i livet. Midt på ugen kan der være fokus på udlandet. Måske skal du snart ud at rejse eller drømmer om det? Det kan også være, at du får nye veninder – der vil være særlig mulighed for at knytte nye bånd.Ugens råd: Hav fokus på dine drømme og idéer!
Foto: Shutterstock
I denne uge vil der være en helt særlig interesse, der tiltrækker dig – måske du finder en ny hobby? Du vil have nemt ved at snakke med andre og især nogle, der måske ser anderledes på tingene end dig. Du finder ud af, at det kan være virkelig spændende at snakke med nogle, som ikke er ligesom dig, og de kan vise dig noget andet, end du er vant til. Måske fører det til et nyt venskab!Ugens råd: Vær åben, så kan du få en rigtig spændende uge!
Foto: Shutterstock
Der er chance for, at kærlighed spiller en stor rolle i denne uge. Du kan nemt mærke, hvis nogen prøver at flirte med dig eller viser interesse for dig – også selv om det måske kun er nogle små tegn. Så måske er det nu, dit crush endelig prøver at komme i kontakt med dig. Især i weekenden kan du virkelig fornemme, hvis nogen viser særlig interesse for dig, og du kan roligt stole på dine fornemmelser.Ugens råd: Gå med din mavefornemmelse!
Foto: Shutterstock
Din uge er klart bedst i starten og i slutningen. Det kan måske være en fordel, hvis du har fokus på din familie og endda også dit værelse. Måske er der noget, du gerne vil lave lidt om på? Der kan i hvert fald ske mange ting derhjemme, og det vil være godt, hvis du følger med i det hele – også selv om du måske ikke kan gennemskue alt det, der foregår.Ugens råd: Vær positiv overfor ændringer!
Foto: Shutterstock
Andre synes virkelig, at du er sej, og at du har styr på dine ting. De har de nok ret i, men det kan være en fordel for dig, hvis du sikrer, at alle har forstået, hvad du mener og siger. Der er nemlig ret stor chance for, at der opstår nogle misforståelser i denne uge, og du vil nok blive ked af det, hvis de ting, du har sagt, ikke bliver forstået rigtigt af andre.Ugens råd: Vær klar og tydelig – så kører det for dig!
Foto: Shutterstock
Du behøver ikke at overtænke tingene, men det kan være en god idé at overveje, om du er tilfreds med, hvordan det går i skolen. Det kan også være du har en hobby, som du måske vil gøre mere ud af i fremtiden. Lige meget hvad, så får du masser af tid til at finde ud af, hvilken vej du vil gå, så du kan tage det helt stille og roligt. Det vigtigste er, at du er realistisk, når du skal føre dine drømme ud i livet.Ugens råd: Vær ærlig overfor dig selv!
Foto: Shutterstock
Sørg for at få lavet dine lektier og dine pligter derhjemme. Du kan jo gøre tingene på din helt egen måde, og du får masser af frihed, når du først får det overstået. Måske vil du også tænke en del på dine drømme for fremtiden, og det kan være, at du kommer et skridt tættere på dine drømme og ønsker. Du kan få en masse hjælp fra dine veninder og din familie, hvis du har brug for det.Ugens råd: Det kan være en fordel at spørge andre til råds.
Foto: Shutterstock
Du har endelig mulighed for at slappe af, og dine veninder eller din kæreste vil rigtig gerne hjælpe dig i denne uge. Det skal du huske at nyde! Det vil være rigtig godt for dig at tage imod deres hjælp – de prøver nemlig bare at være søde, så du skal ikke bekymre dig om, at de har skjulte bagtanker. Måske har du et projekt derhjemme, som kræver lidt ekstra hjælp.Ugens råd: Det er kun godt at tage imod hjælp.
Foto: Shutterstock
Dine sanser er i fokus i denne uge, og det gælder om at se, høre, smage og nyde – så bliver din uge virkelig god. Du kan høre god musik, se din yndlingsserie, spise god mad og sørge for at nyde dagene. Tingene går måske ikke så hurtigt som de plejer, men det er kun godt – så får du virkelig det hele med! Du vil have godt af at være ekstra god ved dig selv. Tag en eftermiddag, hvor du bruger tid på dig selv og det, du godt kan lide.Ugens råd: Vær ekstra god mod dig selv, så bliver ugen fantastisk!
Foto: Shutterstock
Du har virkelig gode muligheder for at føre dine idéer ud i livet – især hvis du har nogle kreative projekter, du gerne vil lave. Det kan både være derhjemme eller i skolen, og der er ikke nogen, der blander sig i de ting, du gerne vil lave. Men det kan godt være, at du skal bruge lidt tid på at forklare præcis hvad dine idéer går ud på for at være sikker på, at alle forstår dem.Ugens råd: Slip din kreative side løs!
Foto: Shutterstock

Læs mere om