Horoskop
Horoskoper & astro

Ugens Horoskop (uge 10)

Af Redaktionen 6. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver din uge fuld af venindehygge, eller er der drama i familien? Læs dit horoskop her.

Så er det endnu en gang blevet tid til dit ugehoroskop. Stjernerne fortæller dig, om du kan regne med kærlighed eller kriser i ugen, der kommer.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

I denne uge er der for eksempel flere af stjernetegnene, der må overlade beslutningerne til andre - og det er ikke altid let ...

Læs dit horoskop i galleriet:

Horoskopuge10

Det er tid til at gøre de opgaver færdige, som du mangler at få klaret. Du har i den seneste tid haft masser af energi, men nu trænger du snart til at slappe lidt af.Ugens råd: Husk at tænke dig om en gang imellem.
Foto: Shutterstock
Det er en god idé at holde lidt lav profil i øjeblikket. Det er ikke noget, du har det godt med, men det er nødvendigt lige nu. Få dine venner til at hjælpe dig i stedet.Ugens råd: Prøv at få styr på dine følelser.
Foto: Shutterstock
Du har supertravlt i øjeblikket. Der er mange, der gerne vil bestemme – og det vil du egentlig også gerne, men det er svært for dig at få andre til at lytte til dig.Ugens råd: Lav noget hyggeligt på dit værelse.
Foto: Shutterstock
Du får hele tiden nye idéer, så det gælder om at holde fast i dem og prøve at gøre dem til virkelighed. Heldigvis får du støtte fra din kæreste eller en anden, der holder af dig.Ugens råd: Lad være med at skjule, hvis noget bekymrer dig.
Foto: Shutterstock
Du hænger ud med nogle mennesker, der ikke er så gode til at sige, hvad de mener og føler. Du har lidt svært ved at finde ud af, hvordan du skal opføre dig sammen med dem og kan godt komme til at gøre noget dumt.Ugens råd: På søndag skal du passe på dine penge.
Foto: Shutterstock
Du kan komme til at føle dig overset eller ligefrem ignoreret. Du synes, det er svært, når du ikke får den opmærksomhed, du godt kunne tænke dig, men du bliver nødt til at acceptere det. Ugens råd: Sig fra over for din familie.
Foto: Shutterstock
Du føler dig ikke helt på toppen, og du bliver nødt til at lade andre tage styringen. Det er svært for dig at acceptere, at de gør tingene på en anden måde end dig.Ugens råd: Gå en tur i skoven, og nyd stilheden.
Foto: Shutterstock
Du bruger kræfter på at gøre nogle vigtige ting færdige, og det lykkes for dig at nå dine mål. Hurra! I weekenden kan du fokusere på dine egne behov og gøre, lige hvad du har lyst til.Ugens råd: Bare slap af.
Foto: Shutterstock
Dit humør svinger hele tiden op og ned i den her uge. Måske har det noget at gøre med, at tingene slet ikke går, som du har planlagt?Ugens råd: Tag intet for givet.
Foto: Shutterstock
Du har svært ved at skjule, at du faktisk er i megadårligt humør for tiden. Det er vigtigt, at du får sagt til andre, hvad der er i vejen, så de kan hjælpe dig.Ugens råd: Pas på, du ikke overreagerer.
Foto: Shutterstock
Du får mange skøre idéer, og du kaster dig ud i nogle impulsive ting. Du kommer til at sige noget, som du i virkeligheden overhovedet ikke ved noget om.Ugens råd: Forvent, at tingene ikke går som planlagt.
Foto: Shutterstock
Du kan nemt blive misforstået i denne uge, så prøv at være ekstra tydelig, når du siger, hvad du mener. Dit crush er meget følsom og bliver let såret.Ugens råd: Det er okay at skifte mening.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om