Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 1)

Af Redaktionen 29. december 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du lægge særligt mærke til i denne uge? Find ud af det i dit uge-horoskop.

Hvordan bliver den første uge i det nye år for dig?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Find ud af det her i årets første ugehoroskop.

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge1)

Du tænker meget over livet for tiden. En person kontakter dig og har nogle forslag til dig, som du skal tænke lidt over, om du vil sige ja til. Under alle omstændigheder har du en stærk trang til at tænke over livets helt store spørgsmål.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Du har det bedst, når du føler dig tryg, og du ved, hvad der skal ske. Lige fra ugen starter, er du klar til at handle på det, der SKAL handles på i denne uge. Det er især i forbindelse med din familie, der er nogle ting, der skal ordnes. I weekenden overrasker du alle. Blandt andet ved at vise nogle – mere eller mindre - skjulte talenter.Ugens råd: Vær stolt af dig selv. Ugens råd: Vær stolt af dig selv.
Du har tilbragt utrolig meget tid sammen med din familie på det seneste, og det får dig til at tænke over, hvordan I egentlig har det som familie. Ind imellem føler du dig presset af nogle i din familie, men det er ikke nyt. Du er ret følsom på denne tid af året, og det kan være en god idé at lade være med at tænke alt for meget over tingene – så bliver du bare endnu mere trist.Ugens råd: Værdsæt alt det gode i dit liv.
Hvis du gerne vil i gang med at dyrke sport, så er det et perfekt tidspunkt at gøre det på i denne uge. Det er nemlig vigtigt med en god start på året. Har du nogle skader af den ene eller den anden slags, så vil du blive nødt til at bruge tid og kræfter på at gøre noget ved dem. Det kræver udholdenhed og selvdisciplin. Er du kreativ, så føler du dig især inspireret lige nu.Ugens råd: Se på nytåret som en ny start.
Du kan ikke skjule dine følelser i denne uge. Det kan være voldsomt for andre at opleve dig så emotionel, men det giver - til din store forundring - større tillid mellem dig og dine nærmeste. Din energi er helt i top, så brug den konstruktivt og klogt.Ugens råd: Hold dig ikke tilbage.
Fortiden og de følelser der knytter sig den, er i centrum i denne uge. Men du må endelig ikke være for hård ved dig selv, når du tænker på fortiden. Det vigtigste lige nu, er at give slip på de negative følelser og glæde dig over det, du har nu.Ugens råd: Snak med din veninde om de svære ting.
Hvis du har en kæreste eller et crush, så sørg for at give personen alt din opmærksomhed i ugens første dage. Det har vedkommende brug for! Du skal lige vænne dig til, at det er et nyt år. Der kan godt gå lidt tid, før du føler dig helt tilpas.Ugens råd: Vær tålmodig!
Du skyder året i gang med ny energi, og du er meget opsat på at komme i gang med det hele. Du starter også året med at have styr på dine ting. Blandt andet alle dine aftaler, som du ikke kunne finde rundt i før jul. Du har behov for at lære noget nyt snart.Ugens råd: Start til en ny sport eller find en ny hobby.
Du tænker meget på at rejse for tiden. Måske er du faktisk ude og rejse, eller også har du planer om det. Du går i det hele taget og dagdrømmer i øjeblikket, og det kan sagtens sende dig ud på mange spændende fantasirejser. Du føler dig inspireret til at prøve meditation eller yoga.Ugens råd: Drøm stort!
Du har egentlig mest lyst til at være alene, men det er det eneste, du ikke kan lige nu. Der er mange, der har brug for dig, og som du også har brug for i dit liv, så det går ikke at ignorere dem. Du er klar over, at det er tid til forandringer, men det går langsomt, da ændringer ikke er nemt for dig.Ugens råd: Planlæg din uge, så du ikke har aftaler hver dag.
Du bruger meget din mavefornemmelse i øjeblikket og du mærker, at der snart kommer til at ske noget. En person, der befinder sig i samme situation som dig, har brug for, at I får talt ud. Måske handler det om et projekt eller samarbejde, der enten skal starte eller slutte. Det finder du ud af, ved ugens afslutning. Du har fokus på din familie i løbet af tirsdag.Ugens råd: Mærk efter, hvad der føles rigtigt for dig.
Det er sandsynligt, at der er nogle ting, som skete nytårsaften, som du lige skal snakke igennem med dine veninder. Der er også nogle i din familie, der har lyst til at kommentere på det. Du kan derfor godt føle dig fanget mellem familiemedlemmer, hvilket kan tage humøret fra dig.Ugens råd: Kig fremad – du kan ikke ændre på noget, der er sket.

Læs mere om

MestLæste