Horoskoper & astro

Kærligheds-horoskop for september

Af Stine Nielsen 30. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En sensommer-flirt? Et knust hjerte? Eller absolut ingenting? Tjek dit kærligheds-horoskop for september og se, hvad stjernerne siger om dit kærlighedsliv!

Bliver september en god kærlighedsmåned for dig? Tjek dit kærligheds-horoskop lige her!

horoskoper

Vædderen
20/3-19/4
Kærlighed: Der er meget uro omkring dig. Du har svært ved at vise dine ægte følelser for ham, du er vild med, selv om der ikke er noget, du hellere vil.

Tyren
20/4-20/5
Kærlighed: Du har et crush på en fyr, men selv om du gerne vil gøre noget ved det, har du sindssygt svært ved at tage kontakt til ham.

Tvillingerne
21/5-20/6
Kærlighed: Luften er tyk af kærlighed! Og faktisk står du midt i et luksus-problem. Du kan nemlig vælge imellem to drenge.

horoskoper

Krebsen
21/6-21/7
Kærlighed: Kærlighedsplaneten Venus er i dit tegn! Det betyder, at din måned er proppet med varme, romantik og skønne følelser.

Løven
22/7-22/8
Kærlighed: Der er ikke så meget gang i dit kærlighedsliv i denne måned, og der skal ikke så meget til, før drengene går dig på nerverne.

Jomfruen
23/8-22/9
Kærlighed: Du er forelsket i forelskelsen, og bruger det meste af tiden på at trisse rundt i en drømmeverden.

horoskoper
horoskoper

Vægten
23/9-22/10
Kærlighed: Der er spændinger i luften, når det gælder dit kærlighedsliv. Der er nemlig en fyr, som forvirrer dig. Vil du ham, eller vil du ham ikke?

horoskoper

Skorpionen
23/10-21/11
Kærlighed: Der er masser af romantik og forelskelse i luften, og du er konstant helt oppe at køre over det. Hvor er det fedt!

Skytten
22/11-20/12
Kærlighed: Der er flere drenge, der er ude efter dig. Men du er ikke selv klar til at beslutte, hvem der skal være den heldige.

horoskoper
horoskop

Stenbukken
21/12-19/1
Kærlighed: For at lade en ny fyr komme ind i dit liv bliver du nødt til at slippe en gammel flamme først. Hårdt, men nødvendigt!

Vandmanden
20/1-18/2
Kærlighed: I den første halvdel af måneden er du ret tilbageholdende over for fyrene. Men sidst på måneden ændrer det sig ...

horoskoper

Fisken
19/2-19/3
Kærlighed: Du er særligt følsom og sårbar i denne måned. Det betyder, at du helst holder dig lidt for dig selv.

MegetMere