Horoskoper & astro

Kærligheds -horoskop for juni

Af Charlotte Duncan www.world-of-wisdom.com Illustrationer: Sofie Kampmark 4. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs med og få dit kærlighedshoroskop for juni måned.

Hvordan står det til med kærligheden i juni måned?

Læs med her og find ud af, hvordan det ser ud på kærlighedsfronten i juni måned!Vædderen
20/3-19/4

horoskoper

Kærlighedsplaneten gør dit liv meget romantisk først i juni, og du kan se frem til et brag af en fest. Sidst i juni er der lagt op til en scoring, så du har nok at glæde dig til i juni måned.Tyren

20/4-20/5

Du tager fat på en dejlig periode med romantiske drømme og muligheder. Du kan glæde dig til at et møde finder sted i denne måned, som skaber forandringer i dit liv.

horoskoperTvillingerne

21/5-20/6
Der er lagt op til fester i vennekredsen først i juni, og der er udsigt til flere romantiske øjeblikke, men du skal ikke forvente for meget, da der sikkert ikke vil være kærlighedsløfter om fremtiden lige nu.


Krebsen

horoskoper

21/6-21/7
Sidst i juni er der invitationer fra venner og fest i luften. Et venskab kan udvikle sig til noget romantisk, så du har da helt sikkert noget at glæde dig til!

horoskoper


Løven

22/7-22/8
Juni bliver en social tid for dig, og du har held i kærlighed. Du kan glæde dig til en spændende udvikling på kærlighedsfronten både først og sidst i juni.

horoskoper


Jomfruen

23/8-22/9
Hvis du skal ud at rejse, kan du glæde dig til lidt romantik. Især slutningen af juni er et godt tidspunkt til kærlighed, så det er bare med at holde øje med lækre fyre omkring dig.

horoskoper


Vægten

horoskoper

23/9-22/10
Efter et forvirrende forår kan du endelig få fat på ham den lækre, eller måske er der en helt ny, der dukker op. Du kan i hvert fald gå hen og blive lidt forelsket her i juni måned.

horoskoper


Skorpionen

23/10-21/11
Selv om det er ham, der bestemmer farten, er der masser af flirt og tiltrækning i luften. Glæd dig til flere romantiske øjeblikke sidst i juni.

horoskoper


Skytten

22/11-20/12
Du har rigtig mange drømme, og der er noget i luften her i juni måned. Glæd dig til en masse action sidst i juni og til gode snakke med en bestemt fyr.

horoskoper


Stenbukken

horoskop

21/12-19/1
Der er lagt op til et møde enten først eller sidst i juni. En vildt sød fyr kan blive din, hvis du altså selv har lyst til det. Go for it, og scor ham!

horoskoper


Vandmanden

20/1-18/2
Der sker noget sjovt hjemme hos dig. Måske er det dig, der lægger hus til et brag af en fest eller en hyggeaften. Det skal nok blive hyggeligt!

horoskoper


Fisken

19/2-19/3
Der er optakt til noget nyt og stort lige nu. Men indtil videre bliver det måske mest på undersøgelses- og drømmeplan. Vær tålmodig!


Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste