Horoskoper & astro

Kærligheds -horoskop for februar

Af Louise Kirsebom og Line Sølvhøj Jensen 2. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs med og få dit kærlighedshoroskop for februar måned.

Hvordan ser det mon ud på kærlighedsfronten i februar måned? Find ud af det her!

Tjek dit kærlighedshoroskop for februar måned og se, hvad der vil ske med kærligheden i denne måned!Vædderen
20/3-19/4

horoskoper

Kærlighed: Der er gode chancer, når det gælder kærlighed. Måske møder du en sød fyr, som er meget anderledes end dig. Men lær ham rigtigt at kende. Det kan ende med et kys!

horoskoper

Tyren
20/4-20/5

Kærlighed: En lækker fyr dukker op, og dine chancer er ikke helt dårlige, så det gælder bare om at slå til, når chancen byder sig.

horoskoper


Tvillingerne
21/5-20/6

Kærlighed: Du er ikke så optaget af fyre og kærlighed i øjeblikket. Det skyldes nok, at der sker noget spændende i fritiden og sammen med veninderne.


Krebsen
21/6-21/7

horoskoper

Kærlighed: Der sker nogle nye ting i dit liv. Måske dukker der en sød fyr op, og du kan glæde dig, for det bliver en spændende tid.

horoskoper


Løven
22/7-22/8

Kærlighed: Kærlighedsplaneterne har fokus på dig, så der er supergode chancer for at score og få nogle romantiske oplevelser.


Jomfruen
23/8-22/9

Kærlighed: Der er mange søde fyre, og du har let ved at forelske dig. Men det er ikke sikkert, at det udvikler sig til noget lige nu.


Vægten
23/9-22/10

horoskoper

Kærlighed: Hvis du gør noget ved det, så er der gode chancer for at score. En bestemt fyr kan være interesseret, men det kræver, at du gør noget.

horoskoper


Skorpionen
23/10-21/11

Kærlighed: Du møder en fyr, som vil gøre indtryk på dig. Det sætter nogle tanker i gang, og du har brug for lige at være dig selv.


Skytten
22/11-20/12

Kærlighed: Der er muligheder for at møde nogle nye mennesker. Der er især én, der er lidt mere interessant og sød end de andre.

horoskoper


Stenbukken
21/12-19/1

horoskop

Kærlighed: Kig dig om i vennekredsen, i klubben eller i sportshallen. Der er nemlig gode chancer for at møde en sød fyr, og det kan udvikle sig.

horoskoper


Vandmanden
20/1-18/2

Kærlighed: Hold øje med festerne, for det er her, du har chancer for at møde ham. Et sødt smil og noget tøj, du har det godt i, hjælper dig godt på vej.

horoskoper


Fisken
19/2-19/3

Kærlighed: Det er måske tid til at skifte den gamle flamme ud med en ny. Kig dig omkring, og tag dig bare god tid. Han er der!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste