Horoskoper & astro

Kærligheds -horoskop for december

Af Louise Kirsebom og Line Sølvhøj Jensen 2. december 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs med og få dit kærlighedshoroskop for december måned.

Hvordan ser det mon ud på kærlighedsfronten i den store julemåned?

Tjek dit kærlighedshoroskop for december måned og se, hvad der vil ske med kærligheden i denne måned!Vædderen
20/3-19/4

horoskoper

Kærlighed: Din gamle flamme bliver erstattet af en ny fyr. Hvis du viser ham, hvad du føler, så er der gode chancer for, at det vil gå godt. Måske er du endda heldig at få et kys!

Tyren
20/4-20/5

Kærlighed: Vær opmærksom til festerne - du har nemlig gode chancer for at score til en fest. Ser du en sød fyr, så lad ham komme til dig.

horoskoper


Tvillingerne
21/5-20/6

Kærlighed: Du tager dig sammen til at vise din interesse for en fyr, og det kommer til at gå godt. Tænk over, hvad du siger til ham. Måske finder I på noget sjovt sammen.

horoskoper

Krebsen
21/6-21/7

horoskoper

Kærlighed: Du møder en sød fyr, men det er ikke følelserne, der knytter jer sammen. Hold øje med, hvad han siger, for han kommer til at tale over sig.


Løven
22/7-22/8

Kærlighed: Du har det godt med dig selv, og det kan fyrene mærke på dig, så du har gode chancer for at score. Så vil du have en kæreste, så er det måske nu, du skal slå til.


Jomfruen
23/8-22/9

Kærlighed: Du har lagt kærligheden lidt på hylden, for du vil hellere pynte op til jul og hygge dig med veninderne og familien.


Vægten
23/9-22/10

horoskoper

Kærlighed: Du har et stort gå-på-mod - også når det gælder fyre. Men du kan ikke nå det hele. Slap af og vær dig selv. Kærligheden skal nok komme.


Skorpionen
23/10-21/11

Kærlighed: En sød fyr er interesseret i dig, og han vil kontakte dig. Hold øje med, om du får nye venner på Facebook. Måske er han én af dem!

horoskoper


Skytten
22/11-20/12

Kærlighed: Du møder en fyr, som du snakker rigtig godt med, og som har samme interesser som dig. Men pas på ikke at kræve for meget af ham.


Stenbukken
21/12-19/1

horoskop

Kærlighed: Du har mest lyst til at være dig selv, så i december tænker du ikke så meget på fyre og kærlighed, men mere på at hygge og være dig selv.


Vandmanden
20/1-18/2

Kærlighed: Hvis du skal på juleferie, så er der gode chancer for at score! Og hvis en sød fyr smiler til dig, så kan du roligt smile igen, for han mener det.


Fisken
19/2-19/3

Kærlighed: Hvis du arbejder for kærligheden, så skal det nok lykkes. Du har svært ved at fortælle fyrene, hvad du føler, men du får mest ud af at sige det ligeud.

horoskoper

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste