Horoskoper & astro

Kærligheds -horoskop for august

Af Charlotte Duncan og Katrine Lund 1. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er kærligheden med dig i denne måned? Tjek dit kærligheds-horoskop for august og få svaret!

Solen skinner, og der er masser af grund til at smutte ud i det dejlige vejr og møde søde fyre. Tjek her, om du bare skal savle over dem, eller om kærligheden er på din side i august.

Vædderen
20/3-19/4

horoskoper

Kærlighed: I denne måned, er der god mulighed for at møde søde fyre, men du er lidt forsigtig for tiden. Lad derfor fyrene komme til dig!

horoskoper

Kærlighed: I denne måned skal du tro på dig selv og tage initiativet. Du vil opdage at din positive energi, giver dig masser af gå på mod, og det fører helt sikkert noget godt med sig.

horoskoperLæs mere om Tyren her.

Tvillingerne
21/5-20/6

Kærlighed: Du er fuld af energi, og der skal ske en masse. Udnyt det og mød nye mennesker, men glem ikke de gamle. Måske er der en fyr, du allerede kender, som du skal holde fast i.

horoskoper
horoskoper

Kærlighed: Lige for tiden har du lyst til at bruge tid på at finde dig selv, og finde ud af, hvem du er, og hvad du står for. Kærligheden er derfor ikke så vigtig for dig i denne måned.Læs mere om Krebsen her.

Løven
22/7-22/8

Kærlighed: Kærligheds-planeten er i dit tegn, og du har rigtig gode chancer for at score, så tro på dig selv og kast dig ud i flirte-junglen!Læs mere om Løven her.


Jomfruen
23/8-22/9

Kærlighed: Du har gode muligheder for at få en sensommer-flirt, så hold øjne og øre åbne, og spil på dit søde og udksyldige look!

horoskoperLæs mere om Jomfruen her.


Vægten
23/9-22/10

horoskoper

Kærlighed: Væs sød og venlig, så vil du have en god kemi med de fleste i august, og folk vil lægge mærke til dig!

horoskoperLæs mere om Vægten her.


Skorpionen
23/10-21/11

Kærlighed: Fyre interesserer dig ikke særlig meget for tiden, da du har brug for at være dig selv, og tøsehygge med dine veninder står også øverst på listen.Læs mere om Skorpionen her.


Skytten
22/11-20/12

Kærlighed: Det er ikke tid til en seriøs kæreste, men tid til at møde en masse nye mennesker, og det er altså helt i orden at flirte uforpligtende og have det sjovt!Læs mere om Skytten her.


Stenbukken
21/12-19/1

horoskop

Kærlighed: Dine score-chancer er i top, og det tegner rigtig godt for et seriøst forhold i august. Kæmp for det og tro på dig selv!Læs mere om Stenbukken her.


Vandmanden
20/1-18/2

Kærlighed: Du møder en lækker og charmerende fyr, men om det skal være seriøst, må du overveje grundigt. Tænk dig godt om!

horoskoper

Kærlighed: Brug starten af august på at finde dig selv, så du er klar til at spotte søde fyre, når skolen igen starter. Dine score-chancer er størst i slutningen af august.

horoskoper

MegetMere