Horoskoper & astro

Horoskop: At være kæreste med en kendt

Af Rikke Rudbæk, Sofie Rosendahl og Lejla Lindholm Christensen 9. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde tænkt over, hvordan det mon er at være kærester med Zac Efron eller Joe Jonas? Det kan du finde ud af lige her. En fyrs stjernetegn sladrer nemlig om ham…

Vædder
Rasmus Seebach, født den 28. marts 1980 i København
En vædder som Rasmus Seebach er meget maskulin, og det betyder, at han er ude efter en pige, der er ekstra feminin, så I kan være hinandens modsætninger. Rasmus Seebach har et stort behov for omsorg og tryghed, så hvis du er sammen med ham, kan du godt indstille dig på at skulle være opmærksom på det. Han er også meget arbejdsom og perfektionistisk, så du skal være med på, at han lægger en del timer i pladestudiet. Men hey: Så kan det jo være, at han en dag skriver en sang til dig?
Læs mere om vædderen her.

Tyr
Robert Pattinson, født den 13. maj 1986 i London
Ifølge Robert Pattinsons horoskop er han meget følsom og har behov for stabilitet. Han er derfor ikke vild med pludselige forandringer - med mindre han altså selv skaber dem. Så det skal du huske! Robert Pattinson er superambitiøs og vil gerne nå langt i sin karriere, så derfor bruger han mange timer på sit arbejde. Når det kommer til kærlighedslivet, er han desværre ikke helt så fokuseret. Han har nemlig svært ved at vælge den rette, og du skal forberede dig på at gøre en ekstra indsats, hvis du skal overbevise ham om, at I er et match made in heaven.
Læs mere om tyren her.

Tvilling
Johnny Depp, født den 9. juni 1963 i Owensboro, Kentucky
Johnny Deep er fantastisk at tale med. Især hvis du er kvinden i hans liv. Og hvem vil ikke gerne have fingre i sådan en blød fyr? Samtidig er han meget ansvarsbevidst, og han tager både sit privatliv og sit arbejdsliv meget alvorligt. Du kan altid regne med Johnny! Er I en sjælden gang oppe at skændes, er det heller ikke noget med at være sure på hinanden i flere dage. Næ nej, Johnny Deep vil gerne snakke om tingene med det samme, så I igen kan kramme og være gode venner.
Læs mere om tvillingen her.

Krebs
Tobey Maguire, født den 27. juni 1975 i Hollywood
Toby Maguire er en superfølsom og tryghedssøgende fyr, der altid er lidt bange for at miste det, han har. Det betyder, at han kan virke lidt lukket, når du først skal lære ham at kende. Men det er kun indtil, I bliver mere tætte, for når han først ved, at du bliver ved hans side, er han meget mere afslappet og åben. Så får du endda også hans mere vilde side at se. Tobey Maguire er nemlig afhængig af action og masser af spænding i sin hverdag, så et liv sammen med ham bliver aldrig kedeligt.
Læs mere om krebsen her.

Løve
Joe Jonas, født den 15. august 1989 i New Jersey
Der er en grund til, at Joe Jonas er med i et boyband: Han elsker opmærksomhed! Derfor er det vigtigt, at du også giver ham opmærksomhed derhjemme - han vil elske dig for det. Joe Jonas er perfektionistisk til fingerspidserne, og han vil hellere gøre en ting om end at gøre noget halvt. Hans hjem og familieliv betyder utroligt meget for ham lige nu, så du kan være helt sikker på, at det vil få en endnu større betydning, når han bliver ældre. Faktisk er hans mål sikkert at skabe den perfekte familie - måske med dig?
Læs mere om løven her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jomfru
Nick Jonas, født den 16. september 1992 i New Jersey
Nick Jonas er lidt kræsen, når det kommer til piger, og han vil hellere være single i længere tid ad gangen end at nøjes. Men har han først kastet sin kærlighed på dig, er det, fordi du er den rigtige. Nick Jonas er en meget trofast og pålidelig kæreste, så sammen med ham kan du altid føle dig sikker. Til gengæld skal du regne med at få kamp til stregen, for Nick Jonas vil meget gerne have sin vilje! Men når diskussionerne er overstået, kvitterer Nick Jonas måske med en lækker middag. Han går nemlig meget op i sundhed og elsker at forkæle dig med en god hjemmelavet middag.
Læs mere om jomfruen her.

Vægt
Zac Efron, født den 18. oktober 1987 i San Luis Obispo, Californien
Zac Efron er enhver svigermors drøm! Han er nemlig sød som en sukkerknald og kan nemt få alles hjerter til at smelte. Også dit! Samtidig er han lidt af en kontrolfreak, der har brug for at have styr på alting, så det skal du lige være opmærksom på. Derudover er Zac Efron meget social og vild med alt, der minder om glamour, så sammen med ham er du garanteret et liv i sus og dus. Luux!
Læs mere om vægten her.

Skorpion
Nik, Niclas Petersen, født den 8. november 1980 i Hareskov
Nicklas Petersen er en meget åben, følsom og sårbar fyr. Det betyder, at han er vildt opmærksom på at være der for dig, og at han er meget dyb og ægte. Som om det ikke var nok, er han også udstyret med en stor indlevelsesevne, som betyder, at han altid kan følge dig og dine tanker, OG at han er god til at opfylde dine behov. What's not to like?
Læs mere om skorpionen her.

Skytte
Ian Somerhalder, født den 8. december 1978 i Covington, Louisiana
Ligesom hans vampyrrolle, Damon, er Ian Somerhalder en fyr, der altid har fart over feltet. Han er nemlig ikke ret god til at sidde stille, så du skal ikke regne med, at I kommer til at flette fingre i sofaen ret længe ad gangen. Hvis du skal være kærester med Ian Somerhalder, er det også en fordel, at du har en god rygsæk. Ian Somerhalder er nemlig helt skudt i at rejse og opleve nye steder rundt omkring i verden.
Læs mere om skytten her.

Stenbuk
Jude Law, født den 29. december 1972 i Lewisham, England
Lad det være sagt med det samme: Jude Law har lidt svært ved at holde styr på sit følelsesliv. Hans arbejde fylder ret meget, og han kan faktisk have ret svært ved at droppe tankerne om jobbet, fordi han er så ambitiøs og virkelig brænder for det, han laver. Men er han først faldet sådan virkeligt for dig, har du ingen grund til at blive jaloux: Så er han der nemlig for dig 110 procent.
Læs mere om stenbukken her.

Vandmand
Taylor Lautner, født den 11. februar 1992 i Grand Rapids, Michigan
Taylor Lautner er en ret utraditionel og moderne fyr, der er ude efter et forhold, hvor I giver hinanden plads til at være jer selv. Som kvinden i hans liv skal du både være hans kæreste og hans bedste ven, så det er vigtigt, at I kan tale om alt og forstår hinanden. Derudover er han helt vildt målrettet og god til at opnå de ting, han ønsker her i livet - også sammen med dig.
Læs mere om vandmanden her.

Fisk
Justin Bieber, født den 1. marts 1994 i Stratford, Canada
Justin Bieber er en megafølsom og sårbar fyr, men han viser det ikke. For ham er det nemlig vigtigt at opretholde en cool facade. Som hans kæreste skal du derfor være god til at få ham til at åbne sig op overfor dig - for han gør det ikke af sig selv. Justin Bieber er drevet af at vise verden, hvad han kan, og netop nu tyder stjernerne på, at der er store forandringer på spil i hans nære fremtid, hvor han vil forsøge at lægge noget bag sig for at begynde på en ny vej i sit liv. Måske sammen med dig?
Læs mere om fiskene her.

TIP!
Find ud af, hvornår drømmefyren fra din klasse har fødselsdag, og hvilket stjernetegn han er. Teksten passer nemlig også på "almindelige" fyre…

HUSK!
I Vi Unge nummer 13 kan du læse mere om stjernerne og lære, hvordan du scorer dem. Bladet er i butikkerne den 8. september 2011.

MestLæste