gave til ham vi unge
Identitet

Gaver til ham

Af Susie Pedersen 31. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i tvivl om, hvad du skal give din kæreste eller bedste ven i gave? Se med her, hvor vi har samlet de bedste bud på gode gave til ham den søde!

Åh, det er samme problem hver gang man skal finde en god gave til ham den søde i ens liv. Af en eller anden grund føles det bare som om, at drenge ikke er lige så gode til at skrive ønskesedler som piger. Derfor kan man nemt blive frustreret, når man skal finde den perfekte gave til ham man synes er sød. Eller også bare ens bedste ven, far, eller bror…men bare rolig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan får du råd til alle dine julegaver!

Vi har nemlig samlet de allerbedste gaveforslag til drenge, som du kan lade dig inspirere af. Der er nemlig et hav af gave-muligheder, selv om det nogle gange kan være lidt svært at finde den perfekt gave til ham.

Tag testen: Er du en god kæreste?

Bliv inspireret til den perfekte gave til ham:

 • Oplevelser er og bliver en god gave til ham, selv om det lyder som en kliché. Glæd din kæreste med entre og turpas til tivoli i en dag – eller et årskort, hvis I bor i nærheden af København.
 • Trænger din kæreste til en ny pung? Det ville være en oplagt gave til ham. En pung er sådan noget, som drenge ikke selv gider bruge penge på, selv om de bruger den hver dag.
 • Biler! Det er noget, der kan give de fleste drenge julelys i øjnene. Bogen ”Mænd & Biler” er den perfekte gave til ham, der elsker motor og bilos.
 • Elsker din kæreste fodbold? Så ville en klubtrøje fra hans yndlingsklub være den perfekte gave til ham. Måske han vil hænge den op – eller bare træne i den, når han selv er til fodboldtræning.
 • Hvis ikke du tror, at din kæreste ville blive glad for en fodboldtrøje, kan du købe en fodboldbog som gave til ham. ”Mesterværket” er en bog om mesterholdene fra begyndelse af 50’erne og frem til i dag. Den vil uden tvivl fange din kærestes opmærksomhed.
 • Træner I til lidt romantik? Så giv din kæreste en bif-tur med masser af popcorn, hvor du selvfølgelig er selvskrevet som plus en. Let the love begin! Lav dit eget lille gave kort, eller lad dig inspirere her!
 • ”Scratch Map Original” er et megasejt verdenskort, som du kan skrabe ligesom et skrabelod. På den måde kan din kæreste skrabe alle de lande, som han har besøgt eller gerne vil til.
 • Et par lækre handsker ville helt sikkert gøre din kæreste glad. Find ud af, hvilken type handsker han godt kan lide, og find det helt rigtige par til ham.
 • Skal du holde nytår med din kæreste? Så kan du jo lige så godt hjælpe ham på vej til at blive toplækker til den store fest. En butterfly er et must nytårsaften, så hvorfor ikke give ham en, som du også synes, er flot.
 • Hvis du er mere til en rigtig personlig gave, kan du lave din egen kæreste-gave. Og nej, det er ikke fordi, du skal tegne en tegning! Man kommer faktisk rigtig langt med et hjemmelavet 10-turskort. Din kæreste vil uden tvivl værdsætte, at du selv har lavet det, og hvem ville ikke elske 10 gange massage? En personlig gave til ham du holder af, er i hvert fald en sikker vinder!
 • Hvis du har en af de kærester, som bare har alt, så kan det være svært at finde på noget nyt. Men der findes nogle ret seje isterninger i rustfrit stål, som kan peppe alle slags drikkevarer op. Mon ikke, at han ville blive glad for lidt drenge-gadget?
 • Du kan altid tage den nemme løsning og give din kæreste eller bedste ven et gavekort. Måske til noget mad I kan spise sammen, måske til en webshop eller hans yndlingsbutik. Mulighederne for gavekort-ideér er mange...
 • De fleste drenge er også lidt forfængelige ligesom os piger, og derfor kan du sagtens give ham en god voks eller hans yndlingsparfume. Det ville han blive super glad for!
 • Ser du og din kæreste mange serier sammen? Så ved du helt sikkert, hvad hans yndlingsserie er. Køb en boks med alle de sæsoner, der er udgivet. Nogle gange kan det være megahyggeligt at have serier på dvd, fordi alt foregår på Netflix eller HBO nu. Det er den perfekt gave til ham som elsker at samle på ting.

Gavertilham

Oplevelser er og bliver en god gave, selv om det lyder som en kliché. Glæd din kæreste med entre og turpas til tivoli i en dag – eller et årskort, hvis I bor i nærheden af København. Entre og turpas en dag 298 kroner, og et årskort koster 290 kroner.
Trænger din kæreste til en ny pung? Det ville være en oplagt gaveidé. En pung er sådan noget, som drenge ikke selv gider bruge penge på, selv om de bruger den hver dag.
Biler! Det er noget, der kan give de fleste drenge julelys i øjnene. Bogen ”Mænd & Biler” er den perfekte gave til ham, der elsker motor og bilos.”Mænd og biler” koster 249 kroner.
Elsker din kæreste fodbold? Så skulle du måske overveje at give ham en klubtrøje fra hans yndlingsklub. Måske han vil hænge den op – eller bare træne i den, når han selv er til fodboldtræning.
Hvis ikke du tror, at din kæreste ville blive glad for en fodboldtrøje, kan du købe en fodboldbog til ham. ”Mesterværket” er en bog om mesterholdene fra begyndelse af 50’erne og frem til i dag. Den vil uden tvivl fange din kærestes opmærksomhed. ”Mesterværket” koster 225 kroner.
Træner I til lidt romantik? Så giv din kæreste en bif-tur med masser af popcorn, hvor du selvfølgelig er selvskrevet som plus en. Let the love begin! Lav dit eget lille gave kort, eller lad dig inspirere her!
”Scratch Map Original” er et megasejt verdenskort, som du kan skrabe ligesom et skrabelod. På den måde kan din kæreste skrabe alle de lande, som han har besøgt eller gerne vil til. ”Scratch Map Original” koster 149 kroner.
Et par lækre handsker ville helt sikkert gøre din kæreste glad. Find ud af, hvilken type handsker han godt kan lide, og find det helt rigtige par til ham. Du kan sagtens finde et par til under 100 kroner
Skal du holde nytår med din kæreste? Så kan du jo lige så godt hjælpe ham på vej til at blive toplækker til den store fest. En butterfly er et must nytårsaften, så hvorfor ikke give ham en, som, du også synes, er flot.
Hvis du er mere til en rigtig personlig gave, kan du lave din egen kæreste-gave. Og nej, det er ikke fordi, du skal tegne en tegning! Man kommer faktisk rigtig langt med et hjemmelavet 10-turskort. Din kæreste vil uden tvivl værdsætte, at du selv har lavet det, og hvem ville ikke elske 10 gange massage?
Hvis du har en af de kærester, som bare har alt, så kan det være svært at finde på noget nyt. Men der findes nogle ret seje isterninger i rustfrit stål, som kan peppe alle slags drikkevarer op. Mon ikke, at han ville blive glad for lidt drenge-gadget? Isterninger i rustfrit stål koster 189 kroner her
Du kan altid tage den nemme løsning og give din kæreste eller bedste ven et gavekort. Måske til noget mad I kan spise sammen, måske til en webshop eller hans yndlingsbutik. Mulighederne for gavekort-ideér er mange …
De fleste drenge er også lidt forfængelige ligesom os piger, og derfor kan du sagtens give ham en god voks eller hans yndlingsparfume. Det ville han blive super glad for!
Ser du og din kæreste mange serier sammen? Så ved du helt sikkert, hvad hans yndlingsserie er. Køb en boks med alle de sæsoner, der er udgivet. Nogle gange kan det være megahyggeligt at have serier på dvd, fordi alt foregår på Netflix eller HBO nu.

MestLæste