Identitet

Det her selfie-filter giver flest likes

Af Stine Kærsgaard 26. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kommer det her bag på dig?

Det er jo ret nice at få nogle likes, når nu man gør sig den ulejlighed at tage og poste en selfie på Instagram, og derfor er vi også glade for, at vi nu kan få at vide, hvilket filter der giver flest likes.

Læs også: Er det her den dummeste selfie-trend ever?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En ny undersøgelse fra designfirmaet Canva har nemlig undersøgt, om der er en sammenhæng mellem likes og filter – og faktisk fandt de ud af noget meget interessant.

For det viser sig nemlig, at vi kan score flest likes på vores selfier, hvis vi slet ikke bruger nogle filtre overhovedet. De naturlige billeder er simpelthen dem, som vores venner synes bedst om.

Megaskøn nyhed! Og det beviser jo bare endnu engang, at vi alle er smukke, som vi er – også uden filtre!

Her kan du se, hvordan I kan tage den perfekte veninde selfie:

Guidetilenperfektvenindeselfie

Først og fremmest skal I begge to huske på, at I er to på billedet. Det lyder måske simpelt nok, men det kan faktisk godt være lidt svært at skrotte et billede, hvor du selv synes, du ser toplækker ud, selv om din veninde godt nok har lukkede øjne. Husk nu, at din veninde også gerne skulle se toplækker ud – og det kan sagtens lade sig gøre for jer begge to!
Foto: Shutterstock
Har du alligevel en selfiestang liggende? Hvis ja, så er det bare frem med den, for det er altså nemmere at koncentrere sig om at smile rigtigt, hvis man ikke bøvler med, at den ene bliver ved med at falde ud af billedet. Selfiestangen giver jer en god afstand til kameraet og endda mulighed for nogle anderledes og flotte vinkler, som armene bare ikke er lange nok til at nå.
Foto: Shutterstock
Spinat mellem tænderne? Klatter i øjenhulen? Andet overfladisk som kan ødelægge billedet? Nope! Så er I klar. Det ville være så ærgerligt, hvis jeres gode selfie skulle slettes, fordi den ene af jer har mascara-pletter under øjnene.
Foto: Shutterstock
Selv om I er to på billedet, kan I sagtens arbejde med vinkler. Kig jer i spejlet hver for sig, og find jeres bedste vinkler. Hvis man selv er opmærksom på, hvordan man tager sig bedst ud på billeder, så er det nemmere at få et godt billede – det er nemlig ikke kun held!
Foto: Shutterstock
Sollys giver det flotteste lys på billeder! Farverne bliver flottere, og jeres øjne kommer til at stråle af det. Hvis det ikke er solskin, og I derfor ikke er uden for, så nærm jer alligevel et vindue, så udendørslyset rammer jer. I vil tydeligt kunne se forskel på det og et billede taget i en hyggekrog.
Foto: Shutterstock
Nu er teknologien heldigvis så smart, at man kan gøre meget med et billede, når det er taget. Vær ikke bange for at lege med filtre og forskellige beskæringer. I skal selvfølgelig være opmærksomme på, at billedet ikke må se for redigeret ud, når det er færdigt, for så går solskins-charmen lidt af.
Foto: Shutterstock
Sidst men ikke mindst: Smil med øjnene, når I skal tage jeres billede sammen. Vis hele verden, hvor dejligt I har det. Så kan billedet også bruges til at huske, hvor dejligt I havde det, da I tog det. Win-win!
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste