Identitet

Derfor er det fedt at være single til vinter

Af Susie Pedersen 17. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man behøver altså ikke at have en kæreste for at få en hyggelig vinter! Er du single? Så læs med her.

Det bliver koldere og koldere udenfor, og vinteren står lige for døren. Mange ville nok mene, at det er lige nu, det ville være rigtig rart at have en kæreste at putte sig ind til. Men, det er altså også nu, at det er superfedt at være single!

Læs også: 15 gode grunde til at være single!

Du kan nemlig tillade dig at sætte dig selv og dine behov øverst, og samtidig få den dejligste vinter i selskab med din familie og dine bedste veninder.

Her er fem gode grunde til, at det er fedt at være single i vinterperioden:

Derforerdetfedtatværesingletilvinter

Du kan se de bedste serier: Ahh, findes der noget bedre end at ligge og se serier? Det gør der egentlig nok, men vi elsker det virkelig. Og det er allerhyggeligst, når det suser i træerne udenfor. Hvis du er single, kan du se lige netop de serier, du har lyst til – helt uden at tage hensyn til en kærestes serie-ønsker. ”Riverdale” – here we come!

Du kan have hyggeaftener med veninderne hele tiden : Girls night in! Du har din fulde frihed til at lave en masse hyggeaftener med dine veninder, og det er bare ekstra hyggeligt, når det er mørkt og koldt udenfor. I kan lave filmaftener, temaaftener, lave mad til hinanden eller lave DIY-projekter. Der er et hav af muligheder.

Du kan forkæle dig selv: I vintermånederne har din hud brug for ekstra pleje. Forkæl sig selv på alle tænkelige måder - nu hvor der ikke er en dreng, der forventer at blive forkælet af dig. Læg fin neglelak, en ansigtsmaske og giv din krop en god scrub efterfulgt af et langt, varmt bad. Ahhh, du får det fantastisk bagefter!

Du kan rydde op i gemmerne: I vintermånederne er det en god idé at få ryddet godt og grundigt op i sine ting. Gør det til en dejlig aften i stedet for en sur pligt. Tænd musikken og få nusset dine ting igennem. Det giver sådan et dejligt overskud. Når du har styr på dine ting, er det også meget sjovere at invitere din kommende flirt hjem på værelset.

Du kan kigge på drenge: Når man er single om sommeren, møder man en masse søde drenge til forskellige udendørsarrangementer. I kulden er man mest indenfor, men det mindsker ikke chancen for at finde drømmefyren. Tværtimod, for så kan du tjekke dine veninders drengevenner ud på Facebook og Instagram, når du ligger under dynen på sofaen og slapper af. (Psst! Og drømme om dine idoler selvfølgelig …)

MegetMere