Pige er på ferie
Identitet

9 ting, du savner, når du er på ferie

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 28. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du har været på ferie, glæder du dig SÅ meget til at komme hjem til de her ting.

Sommerferien er meganice, og hvis du har været så heldig at være væk hjemmefra, har du forhåbentlig haft en lækker tur.

Læs også: Hjælp! Min kæreste er på ferie

Alligevel glæder du dig med garanti til at komme hjem igen, for uanset hvor god en ferie, du har haft, er der bare nogle ting, du kun har derhjemme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan føles det at komme hjem fra ferie

Det er jo for eksempel umuligt at opdrive en rigtig saltlakrids i udlandet. Og hvorfor er det som om, andre lande bare ikke forstår, hvordan en dyne skal føles? Og uden mobilnet har det jo været håbløst at holde sig helt opdateret på alle de sociale medier.

Og don't get us started på, hvor meget man savner sit værelse.

Har du også savnet de her ting, imens du var på ferie?

9ting,dusavner,nårduerferie

Især hvis du har boet på den slags hotel, hvor der ikke er dyner, men i stedet mærkelige ”lagen-konvolutter”. Din egen seng ER bare den bedste, og du skal lave en kæmpe maveplasker direkte ned i den, når du kommer hjem.
Andre lande fatter bare ikke, hvad et godt stykke rugbrød er. Lige så snart du kommer hjem, skal du have en lækker rugbrødsmad med leverpostej eller pålægschokolade. Og så skyller du den lige ned med en pose saltlakridser – dem kan de heller ikke finde ud af at lave i udlandet.
Okay, i udlandet er der mange steder, der har gratis Wi-Fi, men hvor bliver det altså også bare dejligt at komme hjem til sit mobilnet, så man igen kan sende snaps når som helst.
I er soulmates og fortæller hinanden ALT, så det har jo været sygt hårdt at undvære hinanden så længe. Lige så snart du lander i Danmark, har du allerede lavet en sleepover-aftale med hende.
Det er så hyggeligt at være en masse sammen med familien, når man er på ferie, men OH MY GOD, hvor bliver det også dejligt at kunne lukke døren ind til værelset og være lidt alene
Du har levet ud af en kuffert, så du savner dit tøj for vildt. Hvor bliver det bare godt at kunne sammensætte lækre outfits igen!
Det er lidt dårlig stil at sidde på ferien og se serier indenfor, men når du er hjemme igen, kan du med god samvittighed ligge og stene foran skærmen i flere timer.
Hvis du har fået dit 35+ graders-fix, er du SÅ klar til at komme hjem til lidt køligere Danmark, hvor man ikke bliver svedig af at rejse sig fra en stol.
Hvor bliver det bare lækkert at være tilbage i et land, hvor du fatter alt, der foregår omkring dig, og hvor du ikke kommer til at bestille blækspruttetentakler ved et uheld, fordi du ikke forstod menukortet.

MestLæste