Identitet

8 ting du (næsten) kun kan sige ”ja” til

Af Marie Søndergaard 22. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har vi ret i, at ordet ”nej” er stort set umuligt at få over dine læber, når det handler om de her ting?

Er du en person, der er med på det hele og generelt ikke vælger ret meget fra? Eller er du typen, der har det bedre med at være lidt tilbageholdende og sige ”nej” til det meste? Der er altså bare nogle ting, som man KUN kan sige ”ja” til – i hvert fald næsten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har fundet otte ting, som du altså umuligt kan sige ”nej” til. Se dem i galleriet herunder, og læs meget hurtigt over de linjer, hvor der står ”med mindre” …

8tingdu(næsten)kunkansigejatil

Et kram fra dit crush… med mindre I lige har haft idræt i skolen, og du sveder som en hest.
En kæmpe skål slik… med mindre du har en aftale med dine forældre om, at du får en kæmpe bunke penge, hvis du ikke spiser slik i en måned.
At klappe en hundehvalp… med mindre du er sygt allergisk, og røde øjne og litervis af snot bliver resultatet.
En shoppetur med din BFF… med mindre du ikke har nogen penge, og du derfor bare skal se på, at din veninde shopper alle dine drømmekøb.
Ekstra lommepenge… med mindre det betyder, at du bliver dine forældres slave på grund af et par ekstra mønter.
En ferie… med mindre du skal af sted med de mest belastende mennesker, så du meget hellere ville løse ligninger i skolen i 20 timer i træk.
Et møde med dit største idol… med mindre du allerede nu ved, at du kommer til at gå helt i baglås, så det bliver en forfærdelig akavet situation for alle involverede.
Et serie-maraton… med mindre du finder ud af, at streamingtjenesten kun har til sæson 3 af din absolut yndlingserie. FAIL!

MestLæste