Indadvendt pige
Identitet

11 ting, du kender, hvis du er indadvendt

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 27. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Andre mennesker: ”Du er da godt nok megagenert.” Dig: ”Nej, jeg er INDADVENDT!”

Har du også brug for alene-tid, selv når du har været sammen med dine allertætteste veninder? Glæder du dig altid til en weekend uden planer? Er dit værste mareridt, at fremmede mennesker henvender sig til dig? Så er du måske indadvendt.

Læs også: Fra indadvendt til udadvendt

At være indadvendt betyder ikke, at du er genert. Tværtimod. Du kan faktisk godt lide at være social – bare ikke i for lang tid af gangen og helst ikke med for mange fremmede mennesker.

Faktisk kan det være lidt svært for folk at forstå, hvad det vil sige at være indadvendt, og hvis de ikke selv er det, kan de sikkert overhovedet ikke sætte sig ind i de her punkter.

Læs også: 15 ting, piger gør, når de er alene

Her er 11 ting, du kender, hvis du er indadvendt:

11ting,dukender,hvisduerindadvendt

Du bliver egentlig ikke rigtig skuffet, hvis en aftale bliver aflyst. I stedet jubler du lidt over, at du pludselig har hele aftenen til at lave ingenting i dit eget selskab. Hurra!

Til fester er du tit typen, der lige lusker væk fra det hele og gemmer dig lidt på toilettet. Det er jo et optimalt sted at få fem minutters fred og ro!

Hvis du er kommet til at fylde hele din weekend med planer, kan du gå og stresse over det hele ugen. Hvordan skal du nu få tid til dig selv? Kan du tillade dig at aflyse et par af aftalerne?

Du føler dig pææænt akavet i en stor forsamling af mennesker, du ikke kender. Til gengæld elsker du at være i centrum, når du er sammen med dine BFFs.

Du har helt sikkert veninder, der panikker fuldstændig, hvis der opstår stilhed i en samtale. Men for dig er stilhed aldrig akavet. Du nyder den faktisk (og du nyder også at se dine udadvendte modparter desperat prøve at bryde tavsheden).

Small-talk er det VÆRSTE, du ved, og man skal ikke prøve at tage dig med til en fest, hvor du næsten ikke kender nogen. Faktisk er du meget bedre til at snakke med random hunde på gaden, end du er til at snakke med fremmede mennesker.

Folk fatter ikke helt, hvad du er for en type, når de først møder dig. Tit tror de, at du er genert eller måske endda snobbet, fordi du ikke siger så meget. Heldigvis får de et helt andet indtryk, når de har lært dig at kende.

Du hader at snakke i telefon, og det værste, dine forældre kan gøre mod dig, er at tvinge dig til selv at ringe og lave dine aftaler hos for eksempel lægen eller tandlægen. Argh!

Din perfekte fredag aften involverer joggingtøj, din seng, en tv-serie og en liter is.

Der behøver virkelig ikke ske noget omkring dig hele tiden. Du kan have det for vildt over at ligge i sengen og stirre op i loftet i tre timer.

Du har en enestående fantasi, og den har båret dig gennem adskillige røvsyge matematiktimer.

Læs mere om

MegetMere