Identitet

10 vennetyper vi alle har i gruppen

Af Oliver Kokholm Ungermann 30. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kan helt sikkert genkende de her typer i din egen vennegruppe!

Når du tænker godt efter, kan du nok uden problemer sætte dine venner og veninder fra din nærmeste gruppe i en kasse. Alle har jo sin egen måde at være på, og vi ville slet ikke undvære nogle af typerne!

Læs også: Unfriend: Fire venindetyper du skal droppe

Tjek de ti typer, der findes i alle vennegrupper herunder. Kan du mon finde dig selv?

10vennetypervialleharigruppen

Sodavand, chips, slik, kage, is… Hun spiser det hele, men det kan man overhovedet ikke se på hende!

Uanset om I kun er sammen et par timer, når hun uden problemer at tage en hel stribe selfies, og hun er altid den, der tager initiativ til at tage billeder, når venindegruppen er samlet. Og så er hendes score på Snapchat større end alle jer andres tilsammen! 

Hun er typen, der altid er i godt humør, og hendes latter smitter helt vildt! Hendes jokes er måske ikke på toppen, men når hun selv skraldgriner af dem, kan man ikke undgå at grine med.

Drikker hun Red Bull til morgenmad, eller hvad sker der? Alle vennegrupper har en person, der aldrig bliver træt!

Det er ikke alle, der har let til tårer, men det har hun! Når I ser romantiske film, når I skændes eller er megaglade – tårerne kommer lige meget hvad!

Hun kan få alting vendt over på noget lidt frækkere, end det egentlig var meningen, og det er altid hende, der kommer med de upassende kommentarer! Alle andre står tilbage med røde kinder, når hun gør det igen og igen…

Der er aldrig et øjebliks stilhed i gruppen, for så snart ingen siger noget, finder hun hurtigt på noget at snakke om. Telefonsamtalerne tager flere timer, men åh hvor er det også skønt! 

Hun er den flirtende type, som altid får de hotte blikke fra drengene og kan score lige, hvem hun vil. Det er lidt snyd, men set fra den positive side, er der jo altid søde drenge, når man er sammen med hende.

Åh, alle skæver til hende, når hun kommer med den lidt pinlige kommentar, som ikke rigtig giver mening. Hun er nok lidt naiv, men vi elsker hende for det!

Når den naive siger noget forkert, er den brainy type der altid til at rette og komme med en forklaring. Hun ved alting, og det er både supernice og lidt irriterende en gang imellem. Hvordan er hun blevet så klog?

Læs mere om

MegetMere