Identitet

10 ting du kender, når du har en BFF

Af Louise Haack 12. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du har en virkelig tæt veninde, kan du helt sikkert genkende de her ting.

At have en bedste veninde er bare megadejligt, for der er altid en, du kan grine med, græde med eller flippe helt ud med. Og du kender helt sikkert godt de her ti ting, hvis du har en BFF.

1. Hvis du er trist, kræver det kun en sms eller et opkald, før din veninde er på vej hjem til dig, for hun er der altid for dig uanset hvad.

2. Du er slet ikke i tvivl om, hvem du skal ringe til, lige så snart du opdager, at jeres yndlingsband kommer til Danmark.

Læs også: Jeg har aldrig været på venindeferie

3. Du har engang grinet så meget af din venindes skøre ansigtsudtryk eller mærkelige jokes, at du kom til at tisse lidt i bukserne …

4. Det kræver kun et øjebliks øjenkontakt med din veninde, før du ved, om hun også synes, at en fyr ser godt ud.

5. Hvad der er dit, er også din venindes - og omvendt. Det gælder for eksempel både tøj og makeup. Men ikke fyre! For selv om I måske ikke har talt om det, så ved I begge godt, at venindens fyr er ”off limits”. 

Læs også: 6 tegn på din veninde har brug for en krammer

6. Selv om du lige har talt i telefon med din veninde, har I stadig masser af ting at snakke om, når I mødes igen.

7. Når du skal have snacks med til hyggeaften, ved du præcis, hvad du skal købe til din veninde uden at spørge, hvad hun har lyst til.

8. Du og din veninde har udviklet kodeord og forkortelser, som ingen andre forstår, så I altid kan tale om lækre fyre, selv om de er lige ved siden af jer, og jeres sms’er ligner nogle gange volapyk for alle andre.

Læs også: 10 tegn på hun er en god BFF

9. Ærlighed er kærlighed, så du bliver selvfølgelig ikke sur, hvis du spørger din veninde, om du har en god røv i de nye jeans, og hun svarer ærligt, at det synes hun ikke.

10. Hvis der skal planlægges familietur, er din første tanke: ”Må min BFF komme med?”

Når I har læst de her gode råd, kan I tage det perfekte veninde-selfie!

Guidetilenperfektvenindeselfie

Først og fremmest skal I begge to huske på, at I er to på billedet. Det lyder måske simpelt nok, men det kan faktisk godt være lidt svært at skrotte et billede, hvor du selv synes, du ser toplækker ud, selv om din veninde godt nok har lukkede øjne. Husk nu, at din veninde også gerne skulle se toplækker ud – og det kan sagtens lade sig gøre for jer begge to! 

Har du alligevel en selfiestang liggende? Hvis ja, så er det bare frem med den, for det er altså nemmere at koncentrere sig om at smile rigtigt, hvis man ikke bøvler med, at den ene bliver ved med at falde ud af billedet. Selfiestangen giver jer en god afstand til kameraet og endda mulighed for nogle anderledes og flotte vinkler, som armene bare ikke er lange nok til at nå.

Spinat mellem tænderne? Klatter i øjenhulen? Andet overfladisk som kan ødelægge billedet? Nope! Så er I klar. Det ville være så ærgerligt, hvis jeres gode selfie skulle slettes, fordi den ene af jer har mascara-pletter under øjnene. 

Selv om I er to på billedet, kan I sagtens arbejde med vinkler. Kig jer i spejlet hver for sig, og find jeres bedste vinkler. Hvis man selv er opmærksom på, hvordan man tager sig bedst ud på billeder, så er det nemmere at få et godt billede – det er nemlig ikke kun held! 

Sollys giver det flotteste lys på billeder! Farverne bliver flottere, og jeres øjne kommer til at stråle af det. Hvis det ikke er solskin, og I derfor ikke er uden for, så nærm jer alligevel et vindue, så udendørslyset rammer jer. I vil tydeligt kunne se forskel på det og et billede taget i en hyggekrog. 

Nu er teknologien heldigvis så smart, at man kan gøre meget med et billede, når det er taget. Vær ikke bange for at lege med filtre og forskellige beskæringer. I skal selvfølgelig være opmærksomme på, at billedet ikke må se for redigeret ud, når det er færdigt, for så går solskins-charmen lidt af. 

Sidst men ikke mindst: Smil med øjnene, når I skal tage jeres billede sammen. Vis hele verden, hvor dejligt I har det. Så kan billedet også bruges til at huske, hvor dejligt I havde det, da I tog det. Win-win!

Læs mere om

MegetMere