Pige er for sent på den
Identitet

10 ting, du kender, hvis du altid kommer for sent

Af Cecilie Rosfort-Nees 1. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kom du for sent i skole i dag? Og et par gange i sidste uge? Så kan du helt sikkert genkende nogle af situationerne, vi har samlet her ...

Undskyld jeg kommer for sent!

Er det noget, du siger mange gange på en uge? Så er du måske tidsoptimist eller - sagt på en anden måde - sådan én, der altid kommer for sent.

Læs også: Harry Styles kom for sent til prisoverrækkelse

Det er irriterende for andre - og måske også lidt for dig selv ...

Om du skal ændre på det eller ej, er selvfølgelig op til dig selv, men i galleriet herunder kan du i hvert fald tjekke, om tingene passer på dig.

10ting,dukender,hvisdualtidkommerforsent

Hår, du har nået at føntørre, kender du intet til. Faktisk ved du ikke helt, hvor din hårtørrer befinder sig lige nu – du når nemlig A-L-D-R-I-G at tørre dit hår, inden du går hjemmefra om morgenen.
Dine veninder lægger sirligt makeup foran deres makeupspejle – du derimod er mester i at lægge en ret okay makeup i en bus, i bilen og på vej ned ad gangen til klasselokalet.
Du har altid en god undskyldning, for hvorfor du igen kom for sent afsted – og det er faktisk meeeeeget sjældent din egen skyld! Hm …
Dit ur går for hurtigt, fordi du har sat det tre minutter frem i et desperat forsøg på at narre dig selv til at tage afsted lidt tidligere. Nu virker tricket bare ikke mere – du trækker nemlig bare de tre minutter fra!
Du beslutter dig uge efter uge for, at nu skal det være slut med at komme for sent – og du holder det … i et par dage, så er du tilbage ved din gamle vane igen!
Du har oplevet mere end én gang, at folk har bildt dig ind, at en fest startede, før den rigtig gjorde – simpelthen for at sikre sig, at du ikke kommer dryssende, når festen for længst er i gang!
Hvordan kan dine cykelnøgler, din telefon og din matematikbog blive væk hver eneste dag? Din evne til at smide ting væk gør det ikke ligefrem nemmere for dig at komme til tiden.
Du er den af veninderne, der kan cykle allerhurtigst, og du ved præcis, hvilken vej til skolen der er smartest at tage – desværre kommer du også nogle gange til ikke helt at overholde alle færdselslove. Ikke så smart!
Pulstræning er overflødigt – du får nemlig pulsen op masser af gange på en almindelig dag, når du skal løbe efter bussen, løbe efter toget og løbe gennem skolegården for at nå første time.
Hvis du en sjælden gang går ned til bussen i rigtig god tid, ærgrer du dig over, at du nu har spildt 5 minutter, du kunne have brugt hjemme på værelset – der er jo ikke nogen grund til at komme for tidligt, vel?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste