Badeværelse
Identitet

10 ting, du aldrig må gøre på dit badeværelse

Af Redaktionen 15. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde tænkt over, at der faktisk er nogle ting, det burde være forbudt at gøre på et badeværelse?

Du tilbringer masser af tid på dit badeværelse - men gør du mon nogle ting, du ikke burde gøre, mens du er der?

Læs også: Se Taylor Swifts badeværelse

Der er nogle ting, der handler om blandt andet vatrondeller, vaskeklude og toiletpapir, som det er meget vigtigt, at du tænker over ...

Læs også: Derfor skal du ikke gå i bad hver dag

Tjek, hvilke 10 ting, du ikke må gøre på et badeværelse, her i galleriet

10ting,dualdriggørebadeværelset

Det er nemt, og derfor er du sikkert fristet til at gøre det dagligt, men den går altså ikke: Dine vatrondeller (og dine bind og tamponer) må IKKE komme i toilettet. Brug i stedet skraldespanden.
Din tandbørste, din pudderbørste og din svinehårsbørste hører ikke til på hylden over toilettet – for det første, fordi al fugten fra badet kan få små svampe til at vokse i dine redskaber, og for det andet fordi der kan være afføringsbakterier i luften omkring toilettet. Yikes!
Bare tæer på et vådt badeværelsesgulv virker oplagt, men faktisk skal du passe lidt på, at du ikke glider – badeværelset er nemlig det sted i hjemmet, der sker flest ulykker.
Du har sikkert allerede lært det som lille, men hvis ikke, er det på tide, du lærer det nu: Når du tørrer dig med toiletpapir, skal du altid tørre forfra og bagud og ikke omvendt. Bakterierne fra endetarmen skal nemlig ikke spredes til resten af dit underliv.
Hvis du renser dit ansigt med en vaskeklud, skal den vaskes hver eneste dag. Det nytter ikke noget at hænge den til at tørre og bruge den dag efter dag – ikke hvis du vil undgå urenheder i hvert fald!
Hvordan tager du creme op af krukken? Ikke med nussede fingre, vel? Gør det til en vane altid at vaske hænder, inden du stikker fingrene i dine beautyprodukter.
Du tænker måske, at det er smart lige at få svaret på nogle sms’er, mens du alligevel sidder på toilettet, men lad være – det er faktisk lidt ulækkert at tage sin telefon med ud på toilettet, når man tænker over det!
Spejlet på badeværelset er det bedste i huset, og derfor ender du altid med at stå der, når du tørrer og glatter hår – stop, stands, vent! Det kan faktisk være livsfarligt at bruge ting som hårtørrere og glattejern på et vådt badeværelsesgulv med bare tæer.
Din parfume klæder hylden så godt, og den er nem at komme til, hvis den står på badeværelset. Men det er det dummeste sted, du kan opbevare den – parfumen mister nemlig sin lækre duft før tid, hvis den bor på et fugtigt badeværelse.
Vandet er tændt, mens du vasker hår og sæber dig ind, men skynd dig at få ændret på den vane – ikke kun for dine forældres økonomis skyld, men endnu mere for miljøets skyld. Det er god stil at spare på vandet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste