Identitet

10 ting drenge er usikre på

Af Stine Kærsgaard 17. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drenge udstråler for det meste ret meget selvtillid, men er det nu i virkeligheden også altid sådan? Hvis du gerne vil vide, hvad mange drenge er usikre på, så læs med her.

Alle mennesker bliver usikre en gang imellem – også drengene. Man kan selvfølgelig ikke generalisere og sige, at ALLE drenge er usikre på nogle bestemte ting. Men det er nu alligevel ret typisk for de fleste drenge at være usikre på meget af det, vi har samlet i galleriet herunder.

Læs også: 20 ting, drenge ville ønske, du vidste 

10tingdrengeerusikre

Helt ligesom piger kan drengene også blive ramt af følelsen af, om de nu også er gode nok. De kan være usikre på, om de er kloge nok, en god nok ven, en god nok søn eller en god nok kæreste. Usikkerhed er noget, alle oplever engang i mellem – også drengene!

Det er altså ikke kun piger, der er forfængelige, drenge er det helt klart også! Og en dreng kan - lige som dig - synes, at det er virkelig nederen at gå uden for en dør med en KÆMPE bums i panden. Måske synes han endda, det er endnu værre, da han ikke har mulighed for at dække den med makeup, som du gør. Hvis han køber noget nyt tøj eller får en ny frisure, er han oftest også – helt ligesom du – spændt på, hvad de andre i klassen vil sige til det. 

Drengene er lige så usikre, som du er, når det kommer til at flirte og score! Og måske endda endnu mere for oftest forventes det lidt implicit, at drengene er dem, som går forrest og tager initiativ. 

Humor fylder meget hos de fleste drenge, både når det handler om at være sjov i vennegruppen, men også når de gerne vil få en pige til at grine. Så nogle gange kan drengene faktisk godt blive lidt usikre på, om deres jokes og sjove kommentarer nu også er så sjove igen.

Kropsidealer fylder ikke kun i pigers hoveder. Det gør det i den grad også hos drengene. Billeder af høje, pumpede mænd med muskler i medierne kan nogle gange gøre drengene lidt usikre på deres kroppe.

 

Nogle drenge styrer dansegulvet for vildt, når de er til fest, men for de fleste er det altså vildt grænseoverskridende at skulle danse til festerne. 

Hvis en dreng godt kan lide en pige, kan han blive rigtig usikker, hvis han ikke kan fornemme, hvad hun synes om ham. Det er derfor slet, slet ikke kun en pigeting at rødme og stamme, når man ser sit crush.

 

Drengene kan også godt være lidt usikre på fremtiden og på, om de nu vil opnå det, de sætter sig for. Det kan være uddannelse, sportsresultater, karakterer og så videre.

Det er ikke kun piger, der kan blive megagenerte, hvis der er mange mennesker samlet et sted, og de skal snakke foran dem alle sammen. Drenge er derfor lige så usikre på at fremlægge i klassen, som vi piger er. 

De fleste mennesker vil gerne tages seriøst, når de siger noget – det gælder også drengene! Drengene har det af og til med at joke ret meget med hinanden, men det er stadig vigtigt for dem at føle, at andre mennesker respekterer dem.

 

MegetMere