Er du faldet lidt af på den, når det kommer til Instagram? Får du færre likes, og mangler du inspiration til interessante billeder?

Læs her, hvad du kan gøre for at pimpe billederne på din profil op og gøre den endnu mere interessant at se på for dine følgere.

 

Find din personlige Insta-stil

Man kan godt miste lysten til at kigge på en Instagram-profil, hvis den ser alt for rodet ud. Det er derfor vigtigt, at du ikke bruger alt for mange forskellige filtre og farver. Vælg to-tre filtre og hold dig til KUN at bruge dem. På den måde vil din profil få et mere ensartet udtryk.

Rediger dine billeder

Selv om du gerne vil lægge dit billede op lige efter, du har taget det, så kan det altså godt betale sig lige at bruge et par minutter på at redigere det. Som udgangspunkt er det bedste, du kan gøre, at lege lidt med funktionen ”lysstyrke” inde i appens eget redigeringsprogram. Har du en masse mørke billeder, vil din profil nemlig ikke se specielt indbydende ud.

Læs også: Test: Deler du for meget på Instagram?

Varier dine billeder

Med mindre at du har en madprofil eller en idolprofil, hvor du bevidst kun poster billeder af bestemte ting, så sørg for at variere dine billeder og dine motiver. I stedet for kun at tage billeder på dit værelse eller af din frokost, så sørg for også at have din telefon med, når du går en tur i den smukke natur, eller når du ved, at du skal lave noget grineren med dine veninder.

Beskær dine billeder

Hvis du synes, at din profil ser en anelse ”kompakt” ud, så vil det måske hjælpe dig at beskære dine billeder.

Udnyt dine muligheder

Der er kommet rigtig mange forskellige apps, som kan sammensætte små videoer med lyd, sætte dine billeder op på grineren måder samt din egen telefons egne funktioner som for eksempel ”slowmotion”. Udnyt derfor, at du kan eksperimentere og gøre dine opslag helt personlige.

Læs også: Teen-piger afslører: Det gør Instagram ved os

Vær aktiv og synlig

Instagram bliver sjovere, hvis du er aktiv. Kommenter på dine følgeres billeder og husk at ”like”, hvis du ser noget, du godt kan lide. På den måde skaber du også mere opmærksomhed om din egen profil og bliver mere synlig.

Lav sjove hashtags

Man kan ikke sige Instagram uden at sige hashtags. Du kan både bruge hashtags til at gøre dine billeder synlige for andre, der leder efter de motiver eller ting, du har taget billeder af, men du kan også eksperimentere med at lave lange, sjove hashtags.

De her ting vidste du (måske) ikke om Instagram: 

Det vidste du (måske) ikke om Instagram