Måske har du allerede set de to pilot-afsnit af ”Første gang”, der kan findes gratis på Vi Unges YouTube-kanal. Pilot-afsnittene fik premiere sidste år, og nu kan du altså se frem til otte nye afsnit, så der kommer til at ligge en hel sæson af serien på YouTube – YAY!

Serien handler om Sofie, som går på efterskole. Hun er bedste veninder med Alma, og så er hun altså ret frustreret over den der kærlighed. Hun synes nemlig, det kan være lidt svært at score drømmefyren uden at komme til at glemme sig selv lidt – og faktisk også sine veninder. Serien hedder ”Første gang”, fordi den handler om de ting, man oplever for første gang i sit teenageliv. Det er alt lige fra menstruation, vild forelskelse og sex.

Tag testen: Hvem af pigerne fra "Første gang" er du?

Episode 3 får premiere på Vi Unges YouTube-kanal fredag den 10. august klokken 15, og herefter kan du glæde dig til at følge med hele efteråret. Indtil da kan du varme op med de to pilot-afsnit – Episode 1 & 2 – på Vi Unges YouTube allerede nu. Se dem HER!

Hvad er et pilot-afsnit?

Pilot-afsnit laver man tit, før man optager en hel sæson af en serie. Det er for at finde ud af, om folk godt kan lide serien og vil have mere. De ville I heldigvis gerne, og derfor kommer der altså otte nye afsnit af ”Første gang”. Vi glæder os så meget til at høre, hvad I synes om dem!

I galleriet herunder kan du se, hvilke skuespillere der er med i de nye afsnit!

Første gang - her er skuespillerne til 1. sæson