I ”Første gang” er Sofie vild med at skrive dagbog. Både, når hun er på efterskolen, og når hun er hjemme i ferien og weekenderne. I ”Sofies dagbog” kan du høre alle de tanker Sofie har om drama på skolen, Sebastian, op- og nedture med veninderne og meget mere!

I afsnit 1 glæder Sofie sig virkelig til at komme tilbage til efterskolen. Hun keder sig nemlig helt vildt i ferien! Men hun mødes også med Alma, skriver lidt med Sebastian, og så kysser hun på nogen eller noget!

Læs også: 10 facts om Sofie fra "Første gang"

Hør afsnit 1 her:

I afsnit 2 er Sofie endelig kommet tilbage på efterskolen efter ferien, og der er altså en hel del drama!

Hør afsnit 2 her:

Læs også: Test: Passer du bedst med Janus, Lasse eller Sebastian fra "Første gang"? 

Sofie flyver på en lyserød sky i afsnit 3. Hun og Sebastian er nemlig blevet kærester igen, og selv om alt burde være helt perfekt, så er der altså noget, der går Sofie lidt på…

Hør afsnit 3 her:

I afsnit 4 er Sofie hjemme på weekend, og hun keder sig altså rimelig meget – og især, når hun kan se på Instagram, at det ser ud til, at alle andre har det sjovt. Og så tænker hun på noget, Sebastian har gjort…

Hør afsnit 4 her:

Læs også: Test: Hvem er din bestie fra "Første gang"? 

Sofie og Sebastian har været meget tætte i sengen, og Sofie har gjort noget ret modigt! Det er hun selv lidt overrasket over, men hun synes altså også, at det er en smule akavet… Hør hvad i afsnit 5.

Hør afsnit 5 her:

I afsnit 6 er det er blevet weekenden efter, Sofie har været på sheltertur med efterskolen. Der skete ret mange ting på turen, og nu har Sofie ikke rigtigt lyst til at komme tilbage på skolen igen – i hvert fald ikke lige nu. 

Hør afsnit 6 her:

Husk, at du kan se ”Første gang” på Vi Unges YouTubekanal eller i vores app VIPige.