Vi har knap nok nået at købe en iPhone 7 – og nu taler Apple allerede om en kommende iPhone 8! Men bare rolig, hvis 8’eren er så vild, som den lyder, så kommer du til at springe over 7’eren, for det her vil du ikke gå glip af.

Iphone 8 skulle ifølge thrillist.com have disse 6 banebrydende funktioner:

1. Trådløs opladning

Det er muligvis slut med de irriterende korte ledninger, som Apple indtil nu har valgt at bruge til deres opladere. YAS!

Læs også: 10 ting du ikke vidste, din iPhone kunne

2. ”Hjem”-knappen forsvinder

I et forsøg på at forstørre skærmen uden at gøre mobilen større (vi gider jo ikke gå rundt med en kæmpe klods), kan det være, at du fremover ikke skal trykke på en decideret knap, når du vil låse mobilen op. Løsningen kan være, at knappen sidder på skærmen.

 

3. Den kan genkende dig

Det her er det vildeste rygte af dem alle. Apple har efter sigende eksperimenteret med ansigts- og øjengenkendelse i mobilens kamera, så når man f.eks. skal købe noget iTunes, kan man nøjes med at kigge på sin mobil. Det lyder totalt sci-fi-agtigt!

 

4. Skærmen bøjer

Det lyder super underligt, men iPhone 8-skærmen bøjer måske i hver ende. Måske er det for at forbedre video-oplevelsen? Den skulle eftersigende også have glas på begge sider.

 

5. Billederne bliver ultra-skarpe

At billederne bliver skarpere, lyder måske ikke banebrydende, for Apple laver bedre billeder for hver opdatering. Men der er tilsyneladende ikke nogen grænse for, HVOR godt det kan blive!

 

6. Den kommer i tre forskellige varianter

Du får måske mulighed for at vælge størrelse på iPhone 8. Forhåbentlig kommer der også til at være en billig model og en dyr model.

Læs også: Det står "i" for i iPhone

Intet er sikkert, men det lyder som om, at iPhone 8 kunne gå hen og blive den vildeste mobil ever! 

 

Se hvordan iPhone 8 kommer til at se ud her:

 

Kender du disse 5 iPhone-funktioner?

5 ting, du ikke vidste, din iPhone kunne