I Instagrams nyeste opdatering har alle fået mulighed for at sende at sende private videoer og billeder, der forsvinder efter 24 timer – lidt ligesom vi kender det fra Snapchat. Umiddelbart lyder det jo megafedt, men desværre har Instagram også kopieret en lidt mindre fed funktion fra Snapchat – nemlig at man får en notifikation, når der bliver taget et screenshot af ens billeder. Så man skal altså lige overveje, før man tager et screenshot af samtlige billeder af sin flirt.

Læs også: 9 billeder, alle Instagram-elskere har postet

Flere folk på Twitter havde en ret sjov reaktion, da det gik op for dem, at de kunne blive afsløret i at screenshotte andres billeder.

Læs også: Derfor slettede Kendall Jenner sin Instagram

Det gælder dog heldigvis kun de billeder, du sender via Instagram Direct, så du kan roligt screenshotte de billeder, folk lægger ud på deres profil uden at være nervøs for, at de opdager det. 

I galleriet kan du læse sjove facts om Instagram:

Det vidste du (måske) ikke om Instagram