Snapchat har lige nu afsløret tre megafede nyheder på deres blog

1. Ubegrænsede Snaps

Er du træt af, du kun kan se dine venners Snaps i ti sekunder? Og hvis det er fra ens crush, er det jo megapinligt, at han kan se, hvis man afspiller den igen! Så er der gode nyheder fra Snapchat! 

Det bliver nemlig muligt at sende en Snapchat i ubegrænset tid! Hvis du sætter tiden på "ubegrænset", kan dine venner se din Snap så længe, de vil. Men når de lukker for den, forsvinder den igen - ligesom den gjorde før. Nu kan du altså få et sødt billede fra dit crush OG nå at vise det til dine veninder, inden billedet forsvinder! 

Læs også: Her er verdens længste Snapchat-streak

2. Nyt, magisk viskelædder

Ud over at du nu kan sende ubegrænsede Snapchats, ændrer Snapchat layoutet på værktøjerne oppe i højre hjørne. De tilføjer også et "magisk viskelædder", som ligger under sakse-værktøjet. Nu kan du altså slette ting - for eksempel en bums i panden eller dit vasketøj i baggrunden, når du har taget billedet. 

3. Video-loop

Snapchat har også indført "video-loop", hvor du kan bestemme, om modtageren af din Snapchat skal kunne se videoen igen og igen, indtil de går ud af den, eller om de kun må se den en gang.

Test dig selv: Hvor meget ved du om Snapchat?

 

Se, hvad du ikke vidste om Snapchat i galleriet: 

Det vidste du ikke om Snapchat