Snapchat er altså bare sindssygt populært, og siden de lancerede filter-funktionen, gik det helt amok med blomsterkranse, bi-masker og faceswaps.

Men hvilke filtre på Snapchat er blevet brugt allermest i 2016? Snapchat har lige offentliggjort en liste med de ti filtre, som brugerne brugte allerflest gange sidste år.

Læs også: Sådan kan du gruppechatte på Snapchat

Filtrene er ikke rangerede alt efter hvilket filter, der er blevet brugt mest og mindst, så vi må altså nøjes med at gætte på, hvilket filter der har været den allerstørste favorit blandt Snapchats 150 millioner brugere.

De 10 mest brugte filtre på Snapchat i 2016

Blomsterkransen

Ja da! Selvfølgelig er den med på listen. Hvem vil ikke gerne se fin ud med en blomsterkrans i håret?

Faceswap med ven

Okay, den her er jo også SÅ sjov, og vi har nærmest tisset lidt i bukserne af grin, når vi har brugt den på redaktionen.

Hunden

En sød lille snude og et par fine ører, der får dig til at ligne en nuttet hund. Jep, den har vi også brugt.

Sommerfuglekransen

Kransen, der putter fine, guldfarvede sommerfugle i dit hår, er altså også virkelig fin.

Pink blomsterkrone

Hele billedet får et smukt lyserødt skær, og filteret sætter en fin, lyserød blomsterkrone i dit hår. Ariana Grande er vild med det her filter, og det er vi også! 

Læs også: De her Snapchat-filtre gør folk sure

Hjorten

Filteret, der fik dig til at ligne en hjort, har også været superpopulært, og man kommer jo virkelig også til at se nuttet ud som en hjort. Hvem havde troet det?!

Bien

Bi-filteret er også blevet brugt meget, for hvem vil ikke gerne have lidt tykkere kinder, følehorn og sorte og gule striber i ansigtet?! Det ser jo sødt ud.

Rynke-på-næse-og-mund-filteret

Jep, det er lidt svært at forklare, men du har helt sikkert også prøvet filteret, der får dig til at rynke på næse og mund, så du ser lettere utilfreds ud. Det er der i hvert fald rigtig mange, der har!

Faceswap med billede fra kamerarulle

Ja, ja, ja! Det er jo så sjovt, at man kan bytte ansigt med lige de personer, man vil, når bare man har et billede af dem i sin kamerarulle. Vi er vilde med det!

Røde kinder

Et par ultrarøde kinder er åbenbart noget, som mange synes, er supersjovt at have. I hvert fald er det filter, hvor ens kinder bliver MEGET lyserøde, et af de mest populære sidste år.

Er dit yndlingsfilter med på listen?  

Find ud af, hvordan du laver den bedste Snapchat-story lige her: 

Sådan laver du den bedste Snapchat-story