Det er fedt at have en god snapstreak kørende med sine bedste venner, men hvis I kun sender hinanden selfies, billeder af jeres fødder eller sorte skærme med tekst bliver det hurtigt kedeligt. Hold liv i dine streaks på en fed måde ved at bruge nogle af de her idéer til snaps:

Læs også: Her er verdens længste snap-streak

1. Godmorgen!

Intet får dagen bedre i gang end en sød snap fra en god veninde. Send en hilsen til din BFF som det første, når du vågner. Afhængig af tidspunktet og vejret kan du vælge at sende et lækkert billede af solen, der skinnner ind ad dit vindue, et billede af dit vækkeur med teksten ”WTF? Allerede morgen?” eller en fjollet morgen-selfie.  

2. OOTD

Vis din veninde dagens outfit ved at snuppe et hurtigt foto i spejlet, inden du smutter ud af døren. Du kan også spørge hende om hjælp, hvis du har tøjkrise.

3. Geo-filtre

Når du er et nyt sted, så tjek lige, hvad for nogle geo-filtre du kan smide på dine snaps. Der er tit mange seje at vælge imellem, og det er sjovt at se, hvor dine venner er henne.

Læs også: Ny, fed funktion på Snapchat

4. Gode råd søges


Du står i en butik og kan ikke bestemme dig for, om du skal købe T-shirten med striber eller toppen med det cute print. Hvad gør du? Du sender selvfølgelig en snap til dine venner og beder om deres mening.

5. Hvad laver du lige nu? 
Giv dine venner en udfordring: De skal sende et billede tilbage af det, de laver LIGE i det øjeblik, de åbner din snap. Glæd dig til at se skøre fotos af din veninde i supermarkedet med sin mor, med en ansigtsmaske på eller i færd med at skrive engelsk stil.

6. Smagsdommer

Når du opdager et nyt fedt nummer på Spotify, læser en god bog eller falder over en sjov video på Vi Unges YouTube-kanal, skal du selvfølgelig ikke holde det for dig selv. Send en snap med teksten ”Bog-tip!”, ”Tjek det her ud” eller hvad du nu kan finde på.  

7. Ønsketid!

Ved du godt, at man må ønske, hvis man kigger på uret, og klokken er 11:11? Brug tidsfilteret til at fortælle dine venner, at det er ønsketid.

Læs også: Model risikerer fængsel efter DUMT Snapchat-foto

Flere tips til din snap-streak  

  • Hold øje med timeglas-emojien. Den viser sig ved siden af dine venners navne, når jeres streak er ved at løbe ud.
  • Har du lavt batteri? Sæt telefonen på fly-mode, når du har taget dit billede. På den måde sparer du batteri, mens du pynter det, og så kan du hoppe tilbage på wi-fi, når du er klar til at sende.
  • Argh, har Snapchat slukket jeres flamme ved en fejl? Du kan skrive til dem på support.snapchat.com for at få ilden tændt igen. 

Vil du vide, hvordan du laver en god Snapchat-story? Se det i galleriet: 

Sådan laver du den bedste Snapchat-story