I den kommende sæson af ”Stranger Things” er det blevet sommer i Hawkins. Året er 1985, og der er kommet et helt nyt indkøbscenter til byen. Kærlighed udfordrer forholdene i vennegruppen, og de skal finde ud af, hvordan de alle sammen kan undgå at vokse fra hinanden. Samtidig lurer de onde fjender, og vennerne må holde sammen og huske på, at venskab er stærkere end frygten!

Nu har Netflix netop udgivet en helt ny trailer til den kommende sæson. Den nye trailers titel er ”Du bød os indenfor… og nu… bliver du nødt til at lade os blive.”

Traileren afslører, at monsteret vender tilbage til Hawkins, selv om Eleven troede, at hun havde lukket porten … Så mon Eleven faktisk har fået låst monsteret inde i den rigtige verden sammen med hende selv og de andre unge?

Læs også: Se H&Ms "Stranger Things"-kollektion

Om traileren skriver Netflix: ”Velkommen til sommeren 1985 i Hawkins. Alt er på spil. Og de er de eneste, der kan stoppe det… sommeren, der kommer til at ændre alting.

Se den helt nye trailer her:

Den tredje sæson af ”Stranger Things” får premiere den 4. juli på Netflix, og vi glæder os virkelig meget til at se den!