Darren Star, der står bag romantiske tv-favoritter som 'Sex and the City', 'Younger' og 'Beverly Hills 90210', er dette efterår klar til at give dig endnu mere drama, mode og kærlighedsintriger i den nye serie ’Emily in Paris’.

I den helt nye rom-com-serie kan du forvente et lige så moderigtigt-univers som i 'Sex and the City'. Det er nemlig den samme kostume-designer, Patricia Field, der står for beklædningen i den nye serie - og det er blot én af grundende til, at ’Emily in Paris’ med garanti kommer til at indtage vores seriehjerter dette efterår.  

Læs også: Test: Hvem er du fra ”Sex and The City”?

Serien følger den altid velklædte Emily Cooper, spillet af Lilly Collins, der lige er flyttet fra Chicago til Paris for at arbejde i et fransk marketingsfirma. Emily er en ung, amerikansk kvinde i sine 20’ere, der gør tingene ”the American way”, hvilket for franskmændene ikke altid er ”the right way”. 

En romantiks serie, der foregår i romantikkens by

Paris, kærligheden og modens hovedstad, sætter rammerne for serien – og findes der en flottere by end Paris? 

Da serien foregår i Paris, medvirker der naturligvis også en del franskmænd. Listen over franske skuespillere, der medvirker i serien, lyder på Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat og Bruno Gouery. 

Læs også: Alt du skal vide om den nye "Gossip Girl"-serie

Serien havde premiere d. 2. oktober på Netflix, hvor alle 10 afsnit af serien blev udgivet - så du kan altså binge-watche serien allerede nu.

Er du også helt vild med den parisiske livsstil, og kunne du heller ikke få nok af moden i 'Sex and the City', så skal du glæde dig til at se, hvilken kreativitet som designeren Patricia Field har medbragt i Darren Stars helt nye romantiske komedieserie.

Hvis ikke du har set traileren til serien endnu, så kan du se den her.