Hvis du også er vild med ”Riverdale”, kan du godt glæde dig til spinoffserien ”Katy Keene”. Både ”Riverdale” og ”Katy Keene” stammer fra Archie Comics-boguniverset, og det er Roberto Aguirre-Sacasa, der er skaberen af begge serier.

Lucy Hale, som er kendt fra rollen som Aria i ”Pretty Little Liars”, spiller hovedrollen som Katy i den nye serie. Du kan også se frem til at opleve karakteren Josie fra ”Riverdale”, der i den nye serie også bliver spillet af Ashleigh Murray. ”Katy Keene” foregår i New York, og det betyder formentlig, at Josie ikke vender tilbage til byen Riverdale.

Spinoffserien er meget forskellig fra ”Riverdale” på trods af, at den foregår i det samme univers og har samme skaber.

”Katy Keene” er nemlig både en musical- og komediedramaserie, og den handler blandt andet om fashiondesigneren Katy Keene og sangerinden Josie McCoy, der begge jagter deres drømme om at slå igennem i New York City. Du kan forvente kærlighed, udfordringer og modgang, når pigerne går efter deres drømme om at komme i spotlightet.   

Se teaseren her:

Premieredatoen for den nye serie er endnu ikke meldt ud, og det er heller ikke meldt ud, hvor du kommer til at kunne se serien i Danmark.